Search

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju

Tko je sve izlagao tijekom 18 godina djelovanja?


Image: buro247.com/me

Umjetnička agencija Creative Future u suradnji s Colette concept storeom izdat će limitirano izdanje knjige koja istražuje povijest ovog legendarnog pariškog concept dućana i njegova utjecaja na kulturu

Kreativna umjetnička agencija Creative Future će objaviti limitirano izdanje knjige o konceptualnom butiku Colette koja ispituje njegov utjecaj na sferu umjetnosti i dizajna.

Upravo zahvaljujući Colette konceptualnom butiku, pariško društvo od 1997. godine ima priliku upoznavati različite nove i zanimljive dizajnere i nepoznate umjetnike poput, primjerice, KAWS-a, Andréa Saraive, Joséa Parláe, Curtisa Kuliga koji su se izlažući u Coletteu predstavili široj javnosti.

Naslovnicu knjige dizajnirao je umjetnik KAWS, odajući počast ovom francuskom butiku, kojemu može zahvaliti i dio svog uspjeha. Knjiga će biti tiskana u 1000 primjeraka i distribuirana diljem svijeta, a svaki jedinstveni primjerak bit će potpisan i numeriran, a uključivat će i limitiranu seriju Colette x Creative Future kist za bojenje. Cijena iznosi 40 eura.

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 1)

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 2)

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 3)

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 4)

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 5)

Povijest kultne Colette galerije u limitiranom izdanju (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više