Search

Pregled vikenda: Što vidjeti i gdje ići?

Pregled vikenda: Što vidjeti i gdje ići?

Vidimo se!

Tekst: L.L.


Image: Instagram

Od onih važnih za društvo do onih opuštajućih i zabavnih, još smo jednom na jednom mjestu skupili najbolje od vikenda te vam donosimo pregled naših favorita na kojima ćemo se i sami naredna dva dana svakako pojaviti.

 

Prosvjed “Pravda za djevojčice!”

Na Trgu kralja Tomislava u 10 sati ove se subote održava prosvjed "Pravda za djevojčice" kao odgovor na sramotnu odluku iz Zadra koja je ovih dana šokirala zemlju. U znak podrške svim žrtvama seksualnog nasilja koje od sustava ne dobivaju adekvatnu zaštitu, kako stoji u opisu događaja na Facebook stranici, okupit će se, predviđeno je, velik broj onih koji su spremni pobuniti se protiv sustava koji podržava nasilja i potiče nekažnjavanje zločina. Više informacija o prosvjedu potražite na Facebooku.

BURO. x adidas Sport Studio Book Club

U suradnji s adidas Sports Studiom i nakladničkom kućom Znanje pokrenuli smo književni klub za sve oni koji vole čitati, ali nemaju s kime podijeliti mišljenja o pročitanim djelima ili pak se jednostavno žele družiti uz dobro štivo. Prvo izdanje našeg novog projekta kreće već ove subote s početkom od 11 sati u prostorijama adidas Sport Studia, na adresi Ilica 21/3. Na prvom susretu upoznat ćemo se s konceptom našeg književnog kluba, a pripremili smo vam i ukusne zalogajčiće te dozu razgovora o onome što nas u narednim mjesecima očekuje.

Pregled vikenda: Što vidjeti i gdje ići? (фото 1)

HUSH HUSH Market #6

U subotu nas očekuje i sajam rukotvorina HUSH HUSH Market. Novo, šesto izdanje, donosi nam dvadesetak izlagača, dizajnera i kreativaca s različitih područja. Tako ovog vikenda na jednom mjestu možete pronaći novi omiljeni odjevni predmet, komad nakita, kozmetički preparat ili umjetničko djelo. Sajam traje dva dana, 19. i 20. listopada, a maštovite rukotvorine možete potražiti na adresi Ilica 15/1.

Kruder & Dorfmeister u Laubi

Nakon spektakularnog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila, Kruder & Dorfmeister u sklopu svoje europske turneje, 19. listopada stižu i u Laubu. Zagrebački subotnji tulum začinit će i tim vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će sve prisutne provesti kroz četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Austrijski glazbeni dvojac ove godine slavi 25 godina rada te će tim putem, vjerujemo, izvesti i neke od svojih najvećih hitova poput "High Noon", "Black Baby", "In Deep Shit" i druge.

Natalie Dizdar u Saxu

Velika domaća glazbenica ovog vikenda u zagrebački Sax obožavateljima donosi dozu svog prepoznatljivog stila u električnom i akustičnom izdanju. Zabavite se, ali i opustite uz hitove Natalie Dizdar, a ako pak još uvijek niste nabavili kartu, ona vas po cijeni od 100 kuna čeka na blagajni Saxa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više