Search

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije \"Black Mirror\"

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije "Black Mirror"

Glumica koju ne možete ignorirati


Image: buro247.sg

Ako je dosad niste zamijetili, onda vam je ova mlada i ambiciozna glumica sigurno upala u oči u najnovijoj sezoni popularne serije "Black Mirror"...

Ako ste pogledali novu sezonu hit serije "Black Mirror" u kojoj trenutno svi pričaju i piše, sigurno ste zamijetili lijepu brinetu, glumicu Cristin Milioti, i to već u prvoj epizodi. Riječ o 32-godišnjoj dami koja iza sebe ima niz popularnih filmskih i tv naslova ("Wolf of Wall Street", "Fargo", "The Brass Teapot", Year of the Carnivore"...) u kojima možda nije došla do izražaja, ali izgleda kako se to upravo sada promijenilo. Kako biste u budućnosti na nju obratili više pažnje mi vam u nastavku donosimo pet stvari koje vjerujemo niste znali o lijepoj i talentiranoj Milioti...

1. Nanetteina "puffy" perika 

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije "Black Mirror" (фото 1)

U prvoj epizodi Milioti je utjelovila mladu programerku Nanette Cole koja je ubačena u svojevrsnu simulaciju igre inspiriranu Star Trekom. Ono čime je između ostalog privukla pažnju jest "puffy" perika koju je njezin lik nosio, a koja je itekako dala akcent njezinom "psihotičnom" karakteru. Iako je u pitanju bila samo perika, na njoj se dugo i pomno radilo, a glumica je svako jutro prije snimanja morala provesti gotovo dva sata u sobi za makeup i kosu da ona bude savršeno namontirana na njezinu glavu, dok se volumen postizao intenzivnim dodavanjem pramenova umjetne kose. 

2. Ona je bila "The Mother"

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije "Black Mirror" (фото 2)

Ova 32-godišnjakinja predstavljena je kao "Majka" u popularnoj CBS-ovoj seriji "How I Met Your Mother" nakon što su gledatelje držali u neizvjesnosti gotovo osam sezona. Milioti je tako odigrala bitnu ulogu u jednoj od serija s najdugovječnijom tajnom u povijesti američke televizije i privlačila pozornost kroz 208 epizoda. 

3. Broadway djevojka

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije "Black Mirror" (фото 3)

Između filmskih i tv uloga, Milioti se može pohvaliti i onim kazališnim. Tako je se moglo vidjeti u Broadwayu u predstavama "The Lieutenant of Inishmore", "Coram Boy" i "That Face", a imala je prilike zaigrati i glavnu ulogu u predstavi "Once". Za svoj rad i trud zaradila je 2012. godine i Tony nominaciju. 

4. Multitalentirana djevojka

Ona je glumica, pjevačica i instrumentalistica (djelomično). Iako je publiku uglavnom osvojila i svojim glasom, sviranje instrumenata joj baš nije jača strana. No, kako bi se pripremila za mjuzikl "Once" glumica je naporno vježbala danima kako bi savladala tehnike uvjerljivog sviranja glasovira, a sličan izazov imala je i za spomenutu ulogu u seriju "How I Met Your Mother". 

5. Kod nje prolazi samo prirodno

5 stvari koje trebate znati o Cristin Milioti - heroini iz serije "Black Mirror" (фото 4)

Cristin je velika zagovornica prirodne kozmetike, a upravo je takva i njezina beauty rutina u koju je implementirala isključivo takve proizvode i preparate za njegu. Kloni se svega što nije organskog podrijetla, kao i parabena i sulfata te sličnih kemikalija koje smatra nepovoljnim za sebe i okoliš. Upravo te svoje svjetonazore često ističe u intervjuima. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više