Search

Büro 24/7 ekskluzivan intervju s Monicom Bellucci

Büro 24/7 ekskluzivan intervju s Monicom Bellucci

"Ljepota za glumice nije ključna. One itekako moraju znati glumiti."


Image: Buro247.ru

Jučer je u popularnoj moskovskoj robnoj kući TsUM, otvoren Dolce & Gabbana kutak povodom čega je u rusku prijestolnicu stigla Monica Bellucci i za Büro 24/7 otkrila mnogo zanimljivosti

Monica Bellucci je toliko lijepa i graciozna da je u to teško povjerovati. Klasične crte lica, ženstvenost, seksepil i nježan talijanski naglasak očaravaju cijeli svijet već godinama, a konkurencija u vidu neke druge mlade glumice se još ne nazire. Za Büro 24/7 progovorila je o novim filmovima, modnom svijetu i muškarcima.

Vi, kao nitko drugi, razumijete duh modne kuće Dolce & Gabbana. I više od toga, vi ga utjelovljujete. U čemu se rad dvojca Dolce & Gabbana razlikuje od drugih dizajnera?

Mi smo poslovni i privatni partneri već mnogo godina. 1989. po prvi puta su me zamijetili kao mladi talijanski model, prošle su godine, a oni me još uvijek zovu da sudjelujem u reklamnim kampanjama i pozivaju da budem zaštitno lice. Nakon toliko godina, stvarno sam im zahvalna na tolikom poštovanju. Ali to i je specifikum Dolce & Gabbana - ljepota i mladost nisu nužno izjednačeni.

Monica Bellucci

Kada vam je kao glumici bilo najteže?

Na samom početku. S dvadeset godina sam već radila u modnom svijetu te odlučila isprobati svoje šanse u kinima. Prijelaz iz jedne branše u drugu od mene zahtijevala strpljivost, snagu, osviještenost. I modeli i glumice se susreću s jednakim zadacima - prenijeti ljepotu kroz svoje lice, ali glumice ne mogu zamrznuti kadar. Vanjština nije sve za glumice, one itekako moraju znati glumiti.

Kome je teže, muškarcima ili ženama?

Vrlo teško pitanje. Mislim da vam ipak ne mogu točno odgovoriti na to pitanje jer znam samo jednu stranu medalje (smijeh). Danas ženama nije lako, treba pokazati snagu. Pri čemu svijet ne želi vidjeti snažne žene jer smo po prirodi slabiji spol. Kako god bilo, sretna sam što sam žena.

Monica Bellucci

Prošli ste kroz mnogo u svojim odnosima s muškarcima. Kako se vaš odnos prema njima mijenjao? Možete li točno reći koje osobine cijenite kod muškaraca, a koje prezirete?

Iz osobnog iskustva? Teško je reći jer je svaki slučaj individualan. Nekad možete naći i zlikovca u kojeg ćete se zaljubiti. Čovjekove mane mogu biti jednako privlačne kao i njegove pozitivne osobine.

Monica Bellucci

Na čemu trenutačno radite?

Snimam film s Emirom Kusturicom koji se zove "Ljubav i rat". Posvećen je čovjeku koji prolazi kroz užase rata i nakon toga se odlučuje zarediti. Meni je pripala uloga njegove voljene.

Gdje se snima film?

U Srbiji. Do tada nisam bila u tom magičnom i tajanstvenom mjestu. Kakvi pejzaži, kakav duh! Jako mi se svidjela Kusturičina rodna zemlja. Čak razmišljam o tome da naučim srpski.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više