Search

Čitam, gledam, slušam: Nika Turković

Čitam, gledam, slušam: Nika Turković

Preporuke iz prve ruke

Urednik: D.D.


Image: Senja Vild

Kroz našu vam rubriku, "Čitam, gledam, slušam" želimo otkriti neke sjajne opcije iz područja pop kulture, i to tako da za izravne preporuke pitamo poznate osobe čijem ukusu vjerujemo. U današnjem smo izdanju odlučili ugostiti glazbenicu Niku Turković, koju smo zamolili da nam kaže što trenutno čita, gleda i sluša. U nastavku doznajte što nam je sve preporučila!

KNJIGA

Zadnje što sam pročitala, odnosno još uvijek čitam je zbirka pjesama Rupi Kaur "The Sun and Her Flowers" - znam da kasnim, ali bolje ikad nego nikad! Super mi je jer me totalno inspirira za život i moje glazbeno stvaralaštvo s obzirom na to da je njen način izražavanja toliko jednostavan, a toliko poseban. Svakome tko voli poeziju preporučujem to od srca, to viđenje ljubavi i ljepote je nešto sasvim čarobno.

Čitam, gledam, slušam: Nika Turković (фото 1)

SERIJA

Kad je riječ o serijama, moj izbor je "Atypical" na Netflixu. Bez imalo razmišljanja. Pogledala sam sve tri sezone u tjedan dana, toliko je dobra. Razvoj likova i odnosa istih u toj seriji je toliko kvalitetan i dobro prikazan, baš ističe neke životne i obiteljske probleme, pa i one u društvu o kojima često ne razmišljamo. Zaljubljena sam u sve likove i trenutno tugujem što sam ju tako brzo dovršila.

GLAZBA

U posljednje vrijeme volim sve što izbaci Julia Michaels, a podosta sam oduševljena i s novim singlom Selene Gomez čiji inače nisam naročiti fan - "Lose You To Love Me". Mislim da je s tom stvari pogodila neke ključne ljubavne emocije, posebice one prema sebi i one koje razvijamo kroz prekide, pa da će se upravo iz tog razloga s njom moći poistovjetiti velik dio publike. Mene je osvojila.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više