Search

Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti

Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti

Tekst: BURO.


Lijepo vrijeme će brzo doći. Ako nama ne vjerujete na riječ pogledajte prognozu. To znači da odmah možemo početi s maštanjem da je zima gotova i neće se vraćati i da će od sada dani postajati sve duži i duži, a vrijeme sve toplije. I da će s tim i sve ostalo biti mnogo, mnogo bolje. Da će opet početi putovanja, i sastajanja, i odlazak na more kad god nam se ukaže prilika, i tulumi do jutra i tako redom sve što nam već godinu dana nedostaje. Realnost kaže da je sve to na pauzi još neko vrijeme sigurno, ali to ne znači da ne možemo maštati. Predstavljamo vam tri Instagram profila u kojima ljeto traje zauvijek, kuće su prelijepe, a kolači preukusni i ne debljaju. Savršenstvo!

Tamo gdJe lJeto zauvIJek traje

@jimmymarble

Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 1)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 2)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 3)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 4)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 5)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 6)

 

Jimmy Marble je režiser, fotograf i dizajner. Već to u startu govori o sjajnom balansu različitih elemenata u njegovim fotografijama koje su prvo i prije svega veoma, veoma dobre, i ako ništa drugo zbog toga je uživancija gledati ih. Druga korisna informacija ide u prilog tome, budući da je višestruko nagrađivan za svoj rad i da radi s velikim brojem svima poznatih klijenata što govori da su njegove fotografije zadržale jedinstven i prepoznatljiv stil ali i da su istovremeno komercijalne u najboljem smislu te riječi, i nešto što nas upeca na prvi pogled. Posljednje ali ne i najmanje važno (naprotiv možda i najvažnije) je da Jimmy živi i radi u Los Angelesu, tako da su njegove fotografije gotovo portal u ljetnu atmosferu koja ne prestaje. Uostalom, i sam kaže da je njegov Instagram za one koji vole “puno vode, puno šarenila, puno voća i povrća”. Da, da i da! Ovdje ljeto nikada ne prestaje, i ako vam srce malo jače udara na samu pomisao soli na koži i vjetra u kosi, ovo je svijet za vas.

 

Sva mJesta NA KOJIMA bismo želJeli živJETI

@somewhereiwouldliketolive

Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 7)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 8)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 9)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 10)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 11)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 12)

 

U posljednjih 12 mjeseci proveli smo previše vremena zaključani u stanovima i kućama. U tom su razdoblju mnogi od nas razmatrali svoj odnos s prostorom u kojem žive, promijenili mnoge stvari u njemu, odlučili razmišljati više o dizajnu koji ih okružuje, postali pravi mali stručnjaci na polju uređenja doma i dizajna interijera. Morali smo naučiti voljeti svoj prostor više, prilagoditi ga radu od kuće i učiniti ga najudobnijim mjestom na svijetu. Međutim, to ne znači da tijekom cijele godine nismo maštali o tome kako bi bilo čarobno biti u karanteni negdje u kući na Capriju ili pod palmama na Baliju. Ako želite nastaviti u smjeru tih maštarija ili pronaći ultimativnu inspiraciju za dizajn stanova, Instagram račun @somewhereiwouldliketolive najbolji je izvor za to. Fokusirani su na interijer (i neke egzotične, zapanjujuće eksterijere) i ovdje je doslovno sav inspo dizajn koji vam treba. Ruben Ortiz i Katty Schiebeck kuriraju profil i svaki dan donose neki novi prostor koji oduzima dah.

 

Sweet escape u DOSLOVNOM smislu rIJeči

@hebe_konditori

Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 13)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 14)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 15)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 16)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 17)
Insta escape: Tri fantastična profila za bježanje od realnosti (фото 18)

 

Već neko vrijeme znamo da su slatke, pretjerane, kičaste, njihave, šarene, u svakom smislu over the top torte doživjele svoj povratak i vratile se na velika vrata i male ekrane. Sarah Hardy ime je (i ruke i kreativnost) koje označava brend Hebe Confectioners, a lansirala ga je 2017. godine. Po svojoj je osnovnoj vokaciji kiparica, završila je kiparstvo na Umjetničkoj školi u Glasgowu, a nakon završetka studija počela je eksperimentirati s kolačima i primjenjivati ​​svoje kiparske vještine za stvaranje nevjerojatnih slatkiša. Sve što Sarah radi je na granici između kiča i genija, i zato je obožavamo. Sve je kandirano, ružičasto, nježno, svijet iz kojeg ne možemo izaći, a Sarah je svoje poslovanje proširila na odjeću i knjige, tako da je osim kolača moguće naručiti i značke, grafike, čestitke.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više