Search

Čitam, gledam, slušam: Anita Dujić

Čitam, gledam, slušam: Anita Dujić

Preporuke iz prve ruke

Tekst: E.G.

Image: Instagram

Kroz našu vam novu rubriku, "Čitam, gledam, slušam" želimo otkriti neke sjajne opcije iz područja pop kulture, i to tako da za izravne preporuke pitamo poznate osobe čijem ukusu vjerujemo. U današnjem smo izdanju odlučili ugostiti model, poduzetnicu i dekoraterku seta Anitu Dujić, koju smo zamolili da nam kaže što trenutno čita, gleda i sluša. U nastavku doznajte što nam je sve preporučila!

KNJIGA

S obzirom da imam malu bebu ukradeni trenuci kad mogu čitati su postali rijetkost, ali ipak se trudim da ih nekako stvorim. Trenutno čitam "This Is Going to Hurt" Adam Kaya, bivšeg doktora koji je nakon 12 godina studiranja i stažiranja napustio medicinu, te na vrlo ironičan i duhovit način opisuje zgode i nezgode života jednog mladog doktora u Velikoj Britaniji, te nas uvodi duboko u doktorsku profesiju, neprospavane noći i propušene vikende. Zanimljivo štivo! Prije toga sam pročitala "Becoming" od Michelle Obame, vrlo zanimljivo je pročitati odakle potječe bivša Prva dama, njezino odrastanje, društvene prilike tadašnjeg Chicaga, kao i život s Barackom.

Čitam, gledam, slušam: Anita Dujić (фото 1)

 

SERIJE

Ovu jesen se opasno pripremam na maratonska gledanja serija kad beba zaspe. Plan je svakako pogledati "I Am the Night", "Stranger Things", "Kingdom", "Patrick Melrose", "A discovery Of Witches"... ima ih još na listi, ali polako. Inače sam velika ljubiteljica fantastike i povijesne tematike.

 

GLAZBA

Još od prošle godine koju sam provela u Londonu sam zaluđena glazbom mladog i talentiranog Tom Grennana, na čijem sam fantastičnom gigu bila. Jako volim iskonski romantičnog Charlie Cunninghama, a vječni Nick Cave, čiji sam veliki fan, uvijek svira u pozadini kod nas doma.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više