Search

Čitam, gledam, slušam: Petra Kurtela

Čitam, gledam, slušam: Petra Kurtela

Preporuke iz prve ruke

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Kroz našu vam novu rubriku, "Čitam, gledam, slušam" želimo otkriti neke sjajne opcije iz područja pop kulture, i to tako da za izravne preporuke pitamo poznate osobe čijem ukusu vjerujemo. U današnjem smo izdanju odlučili ugostiti glumicu Petru Kurtelu, koju smo zamolili da nam kaže što trenutno čita, gleda i sluša. U nastavku doznajte što nam je sve preporučila!

KNJIGA

U sklopu jedne poslovne edukacije, čitam knjigu "The Miracle Morning”, o tome kako bismo  se, da izbjegnemo život neispunjenih potencijala, trebali dizati prije osam sati ujutro. Za veliku spavalicu poput mene, to je pravi izazov. (smijeh) Možda nije baš neko ljetno štivo, ali mi je u ovom trenutku vrlo zanimljivo. Uz nju, čitam i knjigu  "The Four Year Career" poduzetnika Richarda Brookea koja govori o tome kako naše (poslovne) snove učiniti zabavnijima, a dotiče se i pitanja dostižnosti toliko nam svima željene financijske slobode.

Čitam, gledam, slušam: Petra Kurtela (фото 1)

SERIJE

Napokon sam krenula gledati seriju "Černobil" i odlična je. Nisam pogledala do kraja pa neću još izreći finalnu kritiku, ali za sada mi se jako sviđa kako se priča odvija. Gledam i nove sezone serija "Big little lies" i "Handmaid’s tale". Obožavamo gledati serije i zapravo su Netflix i HBO jedini razlog zbog kojeg smo nedavno odlučili kupiti televizor.

GLAZBA

Moj sin Relja jako voli rock tako da najčešće slušamo sve od Pink Floyda do Black Keysa, i na tu glazbu onda zajedno plešemo. Nisam se baš potrudila informirati o recentnijim kvalitetnim izvođačima, tako da smo i dalje na klasici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više