Search

Znate li kako napraviti (dobar) profil na dating aplikacijama? Donosimo vam najbolji vodič

Tekst: BURO.


Dating aplikacije postoje već mnogo godina. Bili smo svjedoci i vjenčanjima na Tinderu, bebama koje su rođene zahvaljujući uspješnim ljubavima poteklim s Bumblea i razumije se, slomljenim srcima na svim gore navedenim. Do relativno nedavno je takav način pronalaženja partnera smatran čak i manje vrijednim, ali stvari se mijenjaju i ono što je nekada bilo skoro pa neprimjereno, danas je jezik kojim govorimo o suvremenim vezama. U ovom trenutku, osim ako niste izrazito uporni, morate priznati da je skoro nemoguće naći potencijalnog partnera van arene online dejtinga, a sve ovo je bilo dodatno izraženo tijekom pandemije.

Ako ste do sada izdržali bez njih, “novo normalno” (ili makar naznake istog) vam potencijalno može predstavljati popriličan izazov. Vjerojatno ćete prije ili kasnije skinuti Hinge iz čiste zabave i zajedno s egzistencijalnom krizom usredotočenom na ono što tamo uopće radite - poželjet ćete izvući najbolje iz toga. Mi imamo nekoliko ideja kako da to i učinite.

Postavite barem jednu grupnu fotografiju

Naravno da je vaš dating profil film o vašem (i samo vašem) životu, ali postavljanje barem jedne grupne fotografije šalje jasne signale da imate život i van te platforme - i što je još važnije, da imate prijatelje.

Ali, nemojte postavljati samo grupne fotografije

Problem u postavljanju isključivo grupnih fotografija je taj što vašim potencijalnim partnerima može biti teško utvrditi tko ste zapravo vi, uz mnoštva nasmijanih lijepih lica koje vide pred sobom. Naravno da su prijatelji važni, ali ovdje se ipak radi o vama.

Ne postoji ništa loše u tome da budete ponosni na svoje tijelo

Ako želite staviti fotku na kojoj izgledate, a ono što je još važnije - na kojoj se osjećate ekstremno privlačno - nema razloga da to i ne napravite. Pojedini će tvrditi da ovo šalje pogrešnu poruku ako ste u potrazi za nečim ozbiljnim, ali prava osoba će vas vidjeti kao višedimenzionalnu osobu, bez obzira na to što se nalazi na vašim profilima.

Nemojte stavljati samo selfije

Znamo da izgleda kao da proturječimo sebi, ali ono što želimo jest savjetovati vam da nađete balans. Profil sastavljen isključivo od selfija sugerira egocentričnost.

stavite barem jednu fotografiju na kojoj izgledate prosječno

Vjerujemo da nemate puno fotografija na kojima izgledate loše, ali ona na kojoj izgledate prosječno je veliki plus ako želite odati dojam duhovite i samosvjesne osobe; savršenstvo, naposljetku, ne postoji.

Ne pratite trendove

Ono što svi trenutno bingeaju na Netflixu nije vaša karakterna osobina.

Ne budite uobraženi

Naročito ako to uključuje i vaše ime.

Zaboravite na sunčane naočale

Osim ako vam je zaista nepotrebna i služi samo za zabavu, ovakva aplikacija nije mjesto za maskiranje. Osim toga, morate vidjeti nečije oči da biste o njima mogli maštati, zar ne?

Uključite svoje prijatelje s aplikacije u fotografije

Ako vi i vaši prijatelji istovremeno na istom području koristite dating aplikacije, svijet odjednom postaje još manje mjesto. Njihovo uključivanje u vaše fotografije moglo bi pomoći da se minimizira bilo kakav neugodan slučaj ukrštavanja s istim, obično prilično ograničenim skupom poželjnih ljudi.

Nikada ne koristite filtere

Ako je krema za sunčanje slučajno završila na kameri telefona vaših prijatelja, a zatim su oni napravili najzanimljivije fotke koje imate, koristite ih - u suprotnom, ostavite tan & dust za Instagram.

Ovaj članak prvobitno se pojavio na buro247.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više