Search

Znate li tko je Stella Bossi, neokrunjena kraljica Berlina?

Znate li tko je Stella Bossi, neokrunjena kraljica Berlina?

Tekst: BURO.


Pojave se s vremena na vrijeme neki ljudi koji imaju nevjerojatne, magične sposobnosti da nam spase dane. U jednom trenutku je to recimo bila Lizzo sa svojom flautom. Donijela nam je čudesnu i poprilično neobjašnjivu količinu zabave i radosti. Nekada (khm, često) je to znao biti i Harry Styles jer je samo jedan pogled na njega dovoljan da izmami osmjeh na licu. Recimo, “Golden” je u stanju razmaknuti oblake i promijeniti svako raspoloženje. Na bolje, razumije se.

Ovih dana, titula spasiteljice odlazi u ruke Stelle Bossi i njenim urnebesno zabavnim TikTok i Instagram videima. Zvijezda Instagrama iz Berlina, konobarica i DJ-ica, Stella voli plesati, obožava techno i Berghain, i tvrdi da je život prekratak za loše vibracije. Zato se i vozi samo na onim super pozitivnima koje je tjeraju da se kreće, mrda i pleše gdje god da se nađe.

Stella Rossi je dobro poznato ime berlinske rave scene, a i šire, posebno od kraja 2018. godine kada je serijom Insta videa privukla pažnju mnogih na društvenim mrežama, kao i veliki broj fanova. Nakon jedne žurke u listopadu 2018., ona i ekipa poslije cijele noći clubbinga nisu znali gdje da nastave s tulumom, a prijatelj je snimio Stellu kako pleše na ulici. Ona je odlučila to objaviti na svojim društvenim mrežama, a sve poslije toga je povijest. Prilično je izvjesno da ste vidjeli barem neki njen video kako pleše u trgovini, u metrou ili na ulici. Kako je godina iza nas godina u kojoj je TikTok praktično eksplodirao i to upravo zbog koreografija, bilo je sasvim očigledno da će Rossini videi privući još više pažnje i učiniti je praktično zvijezdom društvenih mreža.

Bilo da je u kuhinji restorana ili pak u centru restorana između stolova, na željezničkoj stanici ili u supermarketu ili izviruje iz zamrzivača u trgovini, Stella Bossi donosi zabavu u naš život i vraća nas u neko drugo vrijeme, ono mnogo bezbrižnije i razigranije. Tu je da nerijetko bezbojnu svakodnevicu učini zabavnijom i ljepšom svojim genijalnim plesnim koracima i čudnim Instagram postovima. Dok cijeli svijet čeka otvaranje klubova na svim meridijanima i mašta o tome da se ponovo gura i dočekuje jutra na podijima, Stellini videi pružaju utjehu i zabavu.

Stella Bossi ima jednu parolu koju ozbiljno primjenjuje:  “Ne shvataćajte sebe previše ozbiljno. Ples nema pravila. Život je kratak, zabavite se”. I vrijeme je da je poslušamo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više