Search

10 citata Audrey Hepburn koje naprosto obožavamo

10 citata Audrey Hepburn koje naprosto obožavamo

Neponovljiva i jedinstvena Audrey rođena je na današnji dan

"Najvažnije je uživati u životu i biti sretan - to je jedino bitno."

Audrey Hepburn - žena kojoj se žene dive. Skromna, talentirana, elegantna, svoja. To su samo neki od epiteta zbog kojih je bila i još uvijek je toliko voljena. "Doručak kod Tiffanyja" jedan je od onih filmova kojeg nikad ne propuštamo ako ga vidimo na televiziji, a Audrey je uz svoje uloge i poznata vječna modna inspiracija. Fotografije ove glumice uvijek nas podsjete kolika je snaga u maloj crnoj haljini ili baloneru te majici na pruge. Njezina razigranost i ne shvaćanje života preozbiljno govore nam kako trebamo u njemu uživati u trenutku, a Audrey je bila i poznata humanitarka što samo pokazuje koliko je bila otvorenog srca. Od nje naprosto uvijek možemo učiti - zato vam donosimo nama 10 omiljenih citata ove modne i filmske ikone!

10 citata Audrey Hepburn koje naprosto obožavamo (фото 1)

"Za lijepe usne - govori ljubazno. Za lijepe oči - gledaj ono najbolje u ljudima, a za lijepo držanje - hodaj znajući kako nikada nisi sam."

"Sa starenjem shvatiš da imaš dvije ruke - jednu s kojom možeš pomoći sebi i drugu s kojom možeš pomoći ostalima."

"Odaberi dan i uživaj u njemu u potpunosti. Svakom danu kako dođe, ljudima koji dođu... Mislim da me prošlost naučila cijeniti sadašnjost i ne želim uništiti nijedan trenutak razbijajući glavu s budućnosti."

"Ne trebam spavaću sobu kako bi dokazala svoju ženstvenost. Mogu pokazati jednaki seksepil berući jabuke sa stabla ili recimo stajanjem na kiši."

10 citata Audrey Hepburn koje naprosto obožavamo (фото 2)

"Često imam potrebu biti sama. Bila bih potpuno sretna ako bi sama u svom stanu mogla provesti vrijeme od subote navečer do ponedjeljka ujutro. Tako punim baterije."

"Negdje sam čula ovu rečenicu: 'Sreća je u zdravlju i kratkoročnom pamćenju'. Da sam je bar ja izmislila - to je najveća istina."

"Više možeš reći o osobi prema tome što ona govori o drugima nego što drugi govore o njoj."

"Ljepota žene nije u njezinoj odjeći, građi tijela ili načinu na koji češlja kosu."

"Najvažnije je uživati u životu i biti sretan - to je jedino bitno."

"Elegancija je jedina ljepota koja nikada ne blijedi."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više