Traži

24 ličnosti Leonarda DiCaprija u novom filmu

24 ličnosti Leonarda DiCaprija u novom filmu

"The Crowded Room"


Fotografija: buro247.ru

U novoj drami naslovljenoj "The Crowded Room" Leonardo DiCaprio će utjeloviti čovjeka koji pati od poremećaja višestruke ličnosti

Nije tajna da se Leonardo DiCaprio jednako dobro snalazi u ulogama humorističnog karaktera, kao i tragičnog, ali i u ulogama "pozitivaca" i "negativaca". Štoviše, o vrstama uloga u kojima se DiCaprio dobro snalazi mogli bismo pisati do sutra. Tako će ova uloga za talentiranog glumca biti pravi izazov. Naime, u novom filmu DiCaprio će utjeloviti lika koji pati od ozbiljnog psihičkog poremećaja: u jednome tijelu nalazi se čak 24 ličnosti (i jednako toliko "poduloga" za DiCaprija).

Film "The Crowded Room" ekranizacija je romana "The Minds of Billy Milligan" (Umovi Billyja Milligana) iz 1981. godine autora Daniela Keyesa, napisanog prema istinitim događajima koji prati život Billyja Milligana, čovjeka koji je 1970-ih na sudu prvi put u svoju obranu iskoristio poremećaj ličnosti. DiCaprio je navodno 20 godina maštao o ovoj ulozi, koja uključuje i 8-godišnjeg dječaka, lezbijku, učitelja i još brojne druge ličnosti različitog spola i dobi, i, naravno, osobnosti. Sudeći prema zasad dostupnim informacijama, ovaj bi film mogao biti još jedan veliki hit u kojem DiCaprio demonstrira svoj veliki glumački talent. Tko zna, možda mu konačno priskrbi i Oscara. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor