Traži

3 buduća projekta Brada Pitta na koje biste trebali obratiti pozornost

3 buduća projekta Brada Pitta na koje biste trebali obratiti pozornost

Od avanturističke misterije do akcijskog SF horora


Fotografija: buro247.mn

Slavni holivudski glumac Brad Pitt ima 55 godina, a njegova glumačka karijera započela je prije 31 godinu i u cijelom tom periodu nanizao je gomilu odličnih uloga, vrijednih nagrada i projekata koje je producirao. Ono čemu se trenutno veselimo jesu njegovi nadolazeći projekti u pripremi, a riječ je tri posve različita filma, kako radnom tako i žanrovski. Pa, krenimo redom… 

Ad Astra

Riječ je o avanturističkoj drami redatelja Jamesa Grayja u kojoj uz Pitta glavne uloge tumače i Tommy Lee Jones i Donald Sutherland. Radnja filma bavi se astronautom koji odlazi u svemir u potragu za svojim misteriozno nestalim ocem. Film se premijerno očekujem krajem svibnja 2019. godine. 

Once Upon a Time in Hollywood 

U pitanju je nova dramska komedija redatelja Quentina Tarantina. Glavni likovi su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda vestern serija, i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt). Oni se muče pokušavajući uspjeti u Hollywoodu koji više ne prepoznaju, no jednu od prilika vide u poznatoj glumici i svojoj susjedi Sharon Tate (Margot Robbie). Početkom kolovoza 2019. godine film se očekuje u kinodvoranama diljem svijeta. 

World War Z 2

Jedan čovjek (Brad Pitt) voditi utrku protiv vremena da spasi podijeljeni svijet uoči njegovog konačnog postojanja. Svaka nacija, svako oružje i svaka vojska će ustati, jer posljednja nada za preživljavanje je rat - tako glasi sinopsis prvog dijela spomenutog zombie filma "World War Z", koji je Pitt ujedno i producirao, a koji je na box officeu tada zaradio 540 milijuna dolara. Uskoro nam stiže nastavak, "World War Z 2" koji će ovaj put režirati David Fincher, a datum premijere je zasad još nepoznat. U kojem smjeru će radnja filma ići pogledajte u traileru. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više