Search

5 filmova za nedjeljno popodne

5 filmova za nedjeljno popodne

Vrijeme za uživanje


Beginners, Frances Ha, Palo Alto...

Čini se kako ove godine nećemo uživati u "babljem ljetu" jer nam vremenska prognoza ovih dana nažalost ne dozvoljava previše uživanja u prirodi i onim zadnjim opuštenijim danima prije početka nove sezone. Ipak, šteta je da vikendi prođu neiskorišteno, pa već ako ostajete kod kuće, zašto ne biste vrijeme posvetili gledanju filmova? Redakcija Büro 24/7 donosi vam 5 simpatičnih filmova koje vam, ukoliko još niste, predlažemo da pogledate ovaj vikend. Ako već jeste, možda da ponovno pritisnete "play"?

1. Beginners

Početak veze između Olivera Fieldsa (Ewan McGregor) i Anne (Mélanie Laurent) zasigurno nije lak. Naime, Oliverov otac teško je bolestan, a Anna ne ostaje lako na jednom mjestu. Ipak, spaja ih puno drugih malih i istovremeno velikih stvari zbog kojih ostaju skupa, a u cijeloj priči je i jedan jako pametan pas - Arthur.

2. Francis Ha

Simpatičan film donosi komična iskustva Frances Halladay (Greta Gerwig), 27-godišnje plesačice koja živi u Brooklynu s najboljom prijateljicom. Kada ona odseli s dečkom, Frances mora u potragu za novim stanom, novim društvom i poslom. Kako joj sve to uspijeva i koliko u životu znači jedno prijateljstvo, pogledajte u ovom filmu koji će vas sigurno nasmijati.

3. Last Night

Ako ste u romantičnom raspoloženju pogledajte romantičnu dramu s Keirom Knightley, Evom Mendes, Guillaumeom Canetom i Samom Worthingtonom u glavnim ulogama. Koliko je danas stabilan jedan brak i utječe li stara ljubav na njega, otkriva film prepun slučajnih događaja.

4. Sidewalls

Martin i Mariana žive u zgradama koje se nalaze jedna do druge. Dok je Mariana po zanimanju dizajnerica izloga, Martin svoje dane provodi za kompjuterom. Film prati njihov život i svakodnevne obveze sve dok ih naposljetku upravo on i ne spoji.

5. Palo Alto

Film Gije Coppole u kojem glavne uloge imaju James Franco i mlada Emma Roberts baziran je na priči poznatog glumca. April (Emma Roberts) je zaljubljena u svog profesora tjelesnog i prijatelja Teddyja, a sve se odvija u srednjoj školi u Kaliforniji. Ako vas zanima prvi Gijin film i volite li Jamesa Franca, ovo je dobar izbor za kišni vikend.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više