Search

Al Pacino i Anthony Hopkins u traileru filma "Misconduct"

Redatelja Shintara Shimosawe

Image: buro247.ru

Ala Pacina i Anthonyja Hopkinsa dosad nikad nismo imali prilike gledati zajedno na ekranu. Međutim, to će se konačno promijeniti u filmu "Misconduct", čija je premijera zakazana za veljaču 2016.

Ovih nam je dana stigao trailer novog filma "Misconduct" redatelja Shintara Shimosawe kojemu je ovo prvi put da režira film, a dosad se proslavio kao scenarist nekoliko epizoda serija poput "Smallvillea" i "The Followinga" i kao producent na nekoliko projekata. Glavne uloge u njegovom debitantskom redateljskom projektu odigrat će dva holivudska velikana – Al Pacino i Anthony Hopkins, koji u svojoj dugogodišnjoj filmskoj karijeri nikad nisu zaigrali zajedno u filmu. U uzbudljivom trileru "Misconduct" Hopkins utjelovljuje pokvarenog direktora farmaceutske tvrtke, dok Pacino glumi starijeg partnera u jednoj velikoj korporaciji, a Josh Duhamel je odvjetnik koji će se naći u središtu njihova sukoba te vrtlogu laži i intriga. 

Osim spomenutih, u filmu će se pojaviti i Malin Åkerman, Julia Stiles, Alice Eve i drugi. Svjetska premijera zakazana je za veljaču 2016. godine.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više