Search

Angelina Jolie: 10 citata o životu

Angelina Jolie: 10 citata o životu

Povodom rođendana poznate glumice


"Pa što ako ispadnem budala, koga briga? Ne bojim se ničije percepcije sebe."

Angelina Jolie uvijek je privlačila pažnju - bilo svojim izjavama, ulogama, privatnim životom ili naprosto ljepotom. Velika humanitarka, koja navodno živi po principu da jednu trećinu svoje zarade uvijek daje u humanitarne svrhe, danas slavi 39. rođendan povodom kojeg donosimo naš izbor njezinih životnih citata. Trenutno uživamo gledajući je u film "Gospodarica zla", a što više reći nego da postoji samo jedna Angie.

"Kad si okružen s mnogo pojedinaca koji ti stalno govore kako si predivan, s vremenom povjeruješ da si sjajan. Međutim kada ti zatim netko kaže kako ne valjaš, jednako lako ćeš povjerovati i u to."

"Bez boli ne bi bilo patnje, bez patnje ne bismo nikada naučili iz svojih pogrešaka. Bol i patnja otvaraju sve prozore, bez njih nema života."

"Mislim da su ožiljci seksi. Znači da si napravio pogrešku koja je rezultirala kaosom."

"Ne vjerujem u osjećaj krivnje, vjerujem u impulzivan život dok god niste nekoga namjerno povrijedili. I nemojte nikada nikog osuđivati, treba živjeti u potpunoj slobodi."

"Ima nešto u smrti što je utješno. Zbog pomisli na to da možeš umrijeti sutra, više cijeniš život sada."

Angelina Jolie

"Kada počnem razmišljati logično, a ne slušam svoje instinkte - tada upadnem u nevolju."

"Pa što ako ispadnem budala, koga briga? Ne bojim se ničije percepcije sebe."

"Ako upitate ljude što su oduvijek htjeli napraviti u životu, većina njih upravo to nikada nije napravila. To mi slama srce."

"Mislim da sve žene prođu fazu u kojoj mrze nešto na sebi ili im se nešto ne sviđa. Divno je naposljetku odbaciti sve to što vas brine. Smatram mane privlačnima, smatram ožiljke privlačnima."

"Kada imaš šestero djece, zauvijek si obvezan."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više