Search

Bill Murray ponovno u \"Istjerivačima duhova\"

Bill Murray ponovno u "Istjerivačima duhova"

Treći nastavak kultne SF komedije


Image: buro247.ru

U prva dva nastavka filmske SF komedije "Istjerivači duhova" Bill Murray odigrao je jednu od glavnih uloga, utjelovivši dr. Petera Venkmana, a nakon dugih pregovora odlučio je i po treći put sudjelovati u borbi s duhovima

Prema navodima portala The Hollywood Reporter informacija da će Bill Murray sudjelovati u trećem nastavku filma "Istjerivači duhova" dobila je i službenu potvrdu. Nakon dugih pregovora i premišljanja, uglavnom povezanima s relativno neuspješnim drugim nastavkom SF komedije u kojoj je Murray po drugi put utjelovio dr. Petera Venkmana, glumac je ipak pristao sudjelovati i u njegovu trećem nastavku.

Ipak, čini se kako će u novom nastavku Murray odigrati tek sporednu ulogu, dok će se kao glavne istjerivačice duhova u filmu Paula Feiga pojaviti Melissa McCarthy i Kristen Wiig, zvijezde "Djeveruša".

Osim Murraya u filmu bi se trebao pojaviti i "kum heavy metala", "Princ tame", neponovljiva britanska glazbena legenda – Ozzy Osbourne. Navodno je prošlog tjedna u Bostonu snimana scena heavy metal koncerta u lokalnom kazalištu Citi Performing Arts Center, što je pokrenulo glasine o Ozzyjevu pojavljivanju u filmu, međutim ta informacija još nije službeno potvrđena. Bit će zanimljivo dočekati prvi trailer kada će ove filmske zagonetke biti razjašnjene. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više