Search

Brad Pitt, Ryan Gosling i Christian Bale zajedno na filmu

Brad Pitt, Ryan Gosling i Christian Bale zajedno na filmu

"The Big Short: Inside the Doomsday Machine"


Image: Buro247.ru

Ryan Gosling i Christian Bale pridružit će se Bradu Pittu na njegovom najnovijem produkcijskom projektu, filmu "The Big Short: Inside the Doomsday Machine"

To je druga priča Michaela Lewisa koju je Brad Pitt odlučio pretvoriti u film, nakon što je "Igra pobjednika" ("Moneyball") bila apsolutni hit. I za nju je za projekt privukao zvjezdani postav - za sada su svoj angažman potvrdili Ryan Gosling i Christian Bale, što je u kombinaciji s Pittom, vrhunski glumački trio prema svim standardima.

Priča Michaela Lewisa nije fikcija nego svojevrsno financijsko istraživanje razloga koji su doveli do globalne financijske krize 2007. godine. Njegova druga biografska knjiga sportske tematike "Igra pobjednika" bila je Bradova uspješnica, nakon što ju je Aaron Sorkin adaptirao za produkcijsku kuću Plan B koju Pitt vodi s DeDe Gardner.

Produkcijska kuća Plan B već ima reputaciju iznimno uspješnog projekta koji pod svojim okriljem drži veliku količinu nagrađivanih filmova, poput primjerice "12 godina ropstva", a s novim filmom predviđaju nastavak niza.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više