Search

Cameron Diaz napušta filmski svijet! Prisjetili smo se njezinih upečatljivih uloga

Cameron Diaz napušta filmski svijet! Prisjetili smo se njezinih upečatljivih uloga

Charlijev anđeo napušta Hollywood


Image: buro247 arhiva

Ova popularna glumica već duže vrijeme nije snimila ni jedan film, a nedavno je objavila kako se povlači iz filmskog svijeta. Mi smo se ipak prisjetili nekih uloga koje su je učinile popularnom...

Cameron Diaz nije snimila ni jednu filmsku ulogu još od 2014. godine kada je glumila u "Annie". Nekoć jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, koja je zarađivala čak 15 milijuna dolara po filmu, odlučila se u potpunosti povući iz svijeta filmova. Rekla je kako želi poraditi na sebi, a ne raditi kako bi zaradila novca, koji ionako ima na pretek. Hoće li ovo zbilja biti njezina konačna odluka, ne možemo znati, ali mi smo se odlučili ipak prisjetiti uloga koje su je proslavile i po kojima ćemo je pamtiti i ako više nikada ne snimi ni jedan film.

Oduševila nas je u filmu "Vanilla Sky" u kojem glumi s Tom Cruiseom, ali smo je ipak svi prvi put uočili u filmu "There's Something About Mary", komediji koja nas je do suza nasmijala, a njoj priskrbila status jedne od najpoželjnijih holivudskih glumica. Izvrsne uloge ostvarila je i u filmovima "Being John Malkovich" i "Gangs of New York" za koje je bila nominirana za Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu, ali ipak je svoju najveću popularnost postigla svojim ulogama u romantičnim komedijama. Najljepši među njima je definitivno film "The Holiday" koji nam je donio ljubavnu priču između Diaz i Jude Lawa. U svakom slučaju, njezinih starih uloga ćemo se uvijek rado prisjetiti, a ona sigurno neće zauvijek pasti u zaborav.

"Vanilla Sky", 2001.

"There's Something About Mary", 1998.

"The Holiday", 2006.

"Being John Malkovich", 1999.

"Gangs of New York", 2002.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više