Search

Candyman, Candyman, Candyman... Stigao je prvi trailer za nastavak kultnog horora iz devedesetih!

Candyman, Candyman, Candyman... Stigao je prvi trailer za nastavak kultnog horora iz devedesetih!

Producent testira našu hrabrost objavom na Twitteru

Tekst: D.M.


Image: IMDb

Tony Todd, američki glumac najpoznatiji po ulozi narednika Warrena u hit serijalu "Zvjezdane staze" vraća se na srebrno platno u nastavku kultnog horor filma "Candyman" iz 1992. Projekt u režiji scenaristice i redateljice Nie DaCoste (Little Woods, Top Boy) napisao je i producirat će za Universal Pictures Jordan Peele koji je u posljednje tri godine stekao odličnu reputaciju projektima "Get Out" (2017.) i "Us" (2019.). Toddu će se u ansamblu pridružiti Teyonah Parris i Yahya Abdul-Mateen II.

Radnja novog "Candymana" zauzima mjesto u zloglasnom Cabrini-Green Homes, projektu stambenog zbrinjavanja u Chicagu, a baš poput originala i ostalih Peeleovih filmova, nastavak će se baviti tematikom povijesnog i aktualnog rasizma u čikaškom susjedstvu. Film iz 1992. je adaptacija kratke priče autora Clivea Barkera pod nazivom "The Forbidden", a prenosi dogodovštine iz perspektive djevojke koja se nađe na Candymanovom putu dok istražuje urbane legende.

Naime, nadnaravnog se serijskog ubojicu, poput zloglasne Krvave Mary da prizvati izgovaranjem njegovog imena pet puta zaredom. Peele je objavio teaser na svom Twitter profilu i izazvao svoje pratitelje da prizovu bauka s kukom umjesto ruke na svoj profil. Klik na #Candyman automatski će stvoriti objavu s imenom zlikovca napisanim pet puta i otključati ekskluzivni prvi pogled na film.

"Ako se usudite, recite njegovo ime", izaziva nas scenarist i producent.

Pogledajte trailer:

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više