Search

Charlize Theron umjesto Brada Pitta u filmu \"Gray Man\"

Charlize Theron umjesto Brada Pitta u filmu "Gray Man"

Zanimljiv zaokret


Image: buro247.ru

Charlize Theron odigrat će ulogu bivšeg agenta CIA-e u ekranizaciji romana Marka Greaneya "Gray Man" koja je originalno bila napisana za Brada Pitta

Neočekivana promjena u glumačkoj postavi novog projekta kompanije Sony Pictures filmu "Gray Man" donijet će umjesto muškog protagonista kojeg je trebao utjeloviti Brad Pitt, Oskarom nagrađenu glumicu – Charlize Theron. 

Film je trebao režirati James Gray koji je na snimanje istoimene ekranizacije Marka Greaneya pristao samo zato što je glavnu ulogu prvotno trebao odigrati Brad Pitt, međutim, s promjenama u glumačkoj postavi stigla je i promjena na redateljskoj stolici, ali i scenarističkoj, doduše zasad još nije poznato tko će režirati film, niti potpisivati scenarij.

Iako još uvijek traju pregovori, Sony Pictures se nada da će Theron pristati na ulogu bivše agentice CIA-e, što bi se, uzevši u obzir da je u svom posljednjem filmskom projektu odigrala ulogu Imperatorice Furiose u Pobješnjelom Maxu, moglo i ostvariti. Valja spomenuti kako je nedavno i Sandra Bullock u filmu "Our Brand is Crisis" preuzela glavnu ulogu koja je prvotno bila namijenjena Georgeu Clooneyju. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više