Search

Dokumentarac o bendu Oasis mogao bi biti film godine?

Dokumentarac o bendu Oasis mogao bi biti film godine?

Sve upućuje na to...


Image: buro247.au

Iza filma "Supersonic" stoji producent koji je zaslužan i za uspješan biografski dokumentarac "Amy", a u novom projektu koji je dobio i trailer bavi se usponom i padom kultnog britanskog benda Oasis

Kaos i destrukcija britpop benda Oasis osnovanog 1991. godine u Manchesteru fokus je novog nadolazećeg dokumentarca imena "Supersonic" čija je premijera zakazana za 14. listopad. Tim povodom predstavljen je trailer koji uključuje arhivske snimke intervjua, ali i do sada neobjavljene materijale braće Liama i Noela Gallaghera, kao i snimke live nastupa…

"Oasis je poput Ferrarija. Odličan za promatranja. Odličan za vožnju. A svako malo u tome se može izgubiti kontrola." izjavio je Liam. Dokumentarac donosi između ostalog turbulentne momente benda iz domene njihovih privatnih života.

"Ispričao bih se, ali neću jer je on kreten." kazao je jednom prilikom Noel o svom bratu Liamu s kojim je u svađi. Inače, za nadolazeći "Supersonic" braća su intervjue snimala odvojeno, no redatelj Mat Whitecross kazao je kako priželjkuje da se braća na svečanoj premijeri ipak pojave zajedno, pomirena. "Nitko od njih nije ništa rekao o ponovnom okupljanju. No, mislim da će se to svakako dogoditi. Sama pomisao da ih nikada više ne vidimo zajedno za mene je nemoguća." kazao je redatelj o braći Gallagher.

No, što o tome zapravo misli sam Liam dao je ipak nagovijestiti u svom nedavno objavljenom tweetu. Do premijere brojimo sitno, a do tada pogledajte trailer.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više