Search

Ekskluzivan intervju za Büro 24/7: Ridley Scott, Jessica Chastain i Matt Damon

Ekskluzivan intervju za Büro 24/7: Ridley Scott, Jessica Chastain i Matt Damon

Ekipa koja stoji iza novog filmskog spektakla "Marsovac"


Image: buro247.ru

U ekskluzivnom intervjuu za Büro 24/7 doznajte kako je bilo na snimanju ZF spektakla "Marsovac" iz perspektive glavnih zvijezda filma i bi li ikad otputovali u svemir...

Putovanje svemirom tema je koja privlači znanstvenike, umjetnike, ali obične ljude već više od stotinu godina, a u posljednje vrijeme aktualizirala se tema svemirskog turizma, poglavito zahvaljujući pojedincima kao što je Richard Branson. Svemir je očigledno neiscrpan izvor inspiracije i za velike filmaše jer smo u protekle dvije godine imali prilike pogledati nekoliko blockbustera s temom svemira kao što su "Gravitacija", "Interstellar" i ovaj najnoviji uradak Ridleya Scotta "Marsovac". Glavne uloge u novom ZF spektaklu tumače Matt Damon, koji utjelovljuje botaničara Marka Watneyja u nemogućoj borbi za opstanak u samoći i okrutnoj prirodi Marsa, i Jessica Chastain koja igra Melissu Lewis, geologinju i astronautkinju.

Kako je bilo na snimanju ovog uzbudljivog spektakla, što Jessica Chastain i Ridley Scott misle u svemirskom turizmu i kako Matt Damon uspijeva snimati tri filma istovremeno doznajte u video intervjuu koji je pripremio korespondent Büro 24/7 platforme Will King.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više