Traži

Emma Watson kao Ljepotica u filmu \"Ljepotica i zvijer\"

Emma Watson kao Ljepotica u filmu "Ljepotica i zvijer"

Prelijepa glumica u novoj ekranizaciji omiljene bajke


Fotografija: buro247.ru

Mlada glumica Emma Watson, koju je proslavila uloga vještice Hermione u proslavljenom serijalu o Harryju Potteru, ponovno se vraća u svijet mašte

Popularna animirana ekranizacija bajke "Ljepotica i zvijer" iz 1991. već se dugo nalazi među omiljenim animiranim filmovima kuće Disney, a lik Ljepotice je, zajedno s Pepeljugom, Snjeguljicom i Trnoružicom, postao dio plejade animiranih ikona. Cijela generacija djevojčica koje su odrastale 1990-ih, ali i djevojčice danas, nisu propustile ovaj legendarni animirani film. Isti je bio slučaj i s Emmom Watson: "Ovaj mi je film bio vrlo važan tijekom odrastanja", izjavila je glumica na svom Facebook profilu. A sad joj se pružila prilika postati dijelom nove ekranizacije te divne bajke u kojoj će utjeloviti lik Ljepotice.

Nagađa se da će film režirati Bill Condon, koji je između ostalog režirao i filmove Sumrak sage: Praskozorje 1 i 2, a novi će film o Ljepotici i zvijeri, kao i u animiranoj verziji sadržavati brojne glazbene brojeve pa će talentirana glumica pokazati i svoje vokalne sposobnosti. Animirani film "Ljepotica i zvijer" bio je prvi animirani film nominiran za Oscara u kategoriji za najbolji film, a osvojio je dva Oscara u kategorijama za najbolju glazbu i najbolju pjesmu. Snimanje filma počinje već tijekom ove godine.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor