Search

George Clooney će snimati film prema scenariju braće Coen

George Clooney će snimati film prema scenariju braće Coen

"Suburbicon"


Image: buro247.ru

Miljenik žena diljem svijeta ponovno će u ruke uzeti kameru kako bi ekranizirao scenarij crne komedije "Suburbicon" koji su prije 10 godina napisala braća Coen

Holivudski šarmer George Clooney trenutno je u pregovorima oko snimanja komedije čiji scenarij potpisuju braća Ethan i Joel Coen. "Suburbicon", za koji se vjeruje da će biti vrlo sličan prvijencu braće Coen "Blood Simple" iz 1985., bit će ukupno peti Clooneyjev redateljski projekt, a prema nekim izvorima mogao bi odigrati i neku ulogu u filmu. 

Za film "Suburbicon" svijet je prvi put čuo još 2005. godine kada su redateljska braća ponudila Clooneyju da sudjeluje u njihovu novom filmu. Ipak, čini se kako još nije bilo pravo vrijeme za ovaj filmski projekt.

Valja spomenuti kako suradnja između braće Coen i Clooneyja traje već 15 godina, a započela je sjajnom komedijom "Tko je ovdje lud?" i nastavila se uspješnicama "Razvedi me, zavedi me", "Spaliti nakon čitanja" i najnovije komedije "Ave, Cezare!" koji bi u domaća kina trebao stići tijekom veljače 2016. godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više