Search

Jennifer Lawrence pridružit će se krugu glumaca koji su surađivali s Netflixom

Jennifer Lawrence pridružit će se krugu glumaca koji su surađivali s Netflixom

Komedija u režiji Adama McKaya

Tekst: D.M.


Baš kao što su to ranije učinili glumci poput Brada Pitta, Sandre Bullock, Ryana Goslinga i Adama Sandlera, i holivudska miljenica Jennifer Lawrence udružila se s Netflixom na projektu "Don't Look Up". Riječ je o komediji o astronomima amaterima koji pokreću medijsku kampanju u pokušaju da obavijest javnost o prijetećem asteroidu koji se približava Zemlji.

"Jedva sam čekao raditi s Jen, ona je dinamitni talent. Na meni je velika odgovornost jer će Netflix predstaviti komediju cijelom svijetu, ali to je ona uzbudljiva i motivirajuća odgovornost", izjavio je redatelj Adam McKay za portal Metro.

Prije no što se vratila glumi, Lawrence je provela godinu dana prosvjedujući i ''popravljajući demokraciju'', kako kaže. Njezin je posljednji film "Crveni vrabac" iz 2018. pokleknuo pred očekivanjima zaradivši tek 151 milijuna američkih dolara, tek malo više od uloženih 70 milijuna, kontroverzna "Majka!" iz 2017. 44.5 milijuna i jedinicu na kritičarskom portalu CinemaScore, a očekivani hit "Putnici" iz 2016. tek trostruko više od uloženih 101 milijuna dolara.

Jennifer Lawrence pridružit će se krugu glumaca koji su surađivali s Netflixom (фото 1)

"Don't Look Up" kreće u produkciju u travnju i drugi je projekt na kojem Lawrence i McKay surađuju, no njihov prvi projekt, biografija o direktorici zatvorene kontroverzne firme u oblasti zdravstvenih tehnologija, Theranosa nikada nije ugledao svjetlo dana. Nadamo se da će nakon predaha oskarovki Lawrence opet krenuti nabolje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više