Search

Još jedan autobiografski film o Steveu Jobsu?

Još jedan autobiografski film o Steveu Jobsu?

Ovog puta pod režiserskom palicom Davida Finchera


Image: Buro247.ru

Kompanija Sony počela je voditi pregovore s Davidom Fincherom oko snimanja novog filma zasnovanog na biografiji Stevea Jobsa. Scenarij je već napisao Aaron Sorkin

Od samih početaka bilo je jasno kako karijera Stevea Jobsa neće nadahnuti kinematografe na snimanje samo jedne njegove biografije. Nedavno je u kinima diljem svijeta Ashton Kutcher utjelovio tehnološkog gurua, ali taj je film primio nemalo kritika te gotovo da u jednom trenutku nije bio ni objavljen. Ovoga puta bi se ekranizacije trebali primiti majstori filma koji rijetko griješe, scenarij je već napisao Aaron Sorkin, a sada se vode pregovori za redatelja u vidu Davida Finchera. Tako bi se tim iza filma "Društvena mreža" mogao ponovno naći zajedno, a Sorkin je već otkrio neke detalje iz filma koji bi se zasnivao na tri važna događaja: prezentaciji koncepata Mac, NeXT i iPod. "Rad na ovom filmu podsjeća na scenarij filma o Beatlesima, mnogo ljudi zna i poštuje glavni lik", izjavio je Sorkin u intervjuu za Daily Beast.

Scena iz filma "Jobs"

U Sonyju su uvjereni kako suradnja Finchera i Sorkina može privući puno više publike i pozitivnih kritika od posljednjeg filma o Jobsu, a ako pregovori završe uspješno, snimanje bi moglo početi već ove godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više