Search

Joseph Gordon-Levitt na "Putu do slave"

Život na rubu


Image: buro247.ru

Donosimo vam trailer filma "Put do slave" redatelja Roberta Zemeckisa o neustrašivom francuskom hodaču po žici Philippeu Petitu koji je 1974. izveo pothvat koji i dan-danas ostavlja bez daha

Redatelj filma Robert Zemeckis, autor blockbustera "Forrest Gump", "Povratak u budućnost", "Brodolom života" i brojnih drugih, snimio je film o znamenitom hodaču po žici, Francuzu Philippeu Petitu i njegovu nevjerojatnom pothvatu koji je izveo 7. kolovoza 1974., a koji će u povijesti čovječanstva ostati zapamćen kao jedna od najluđih akrobacija. Naime, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) je sa skupinom prijatelja razapeo konop između njujorških "Blizanaca" te šetao po njemu sat vremena držeći u ruci samo štap, dok se pod njegovim nogama prostirao cijeli New York. Radnja filma prati pozadinu priče o ovom potpuno nadrealnom projektu u koji su bili uključeni njegov mentor (Ben Kingsley) i skupina prijatelja. Radi dodatnog uzbuđenja i još luđeg efekta Zemeckis je snimio film u 3D tehnici. 

Ovo nije prvi film snimljen o Philippeu Petitu, 2008. godine izašao je dokumentarni film "Čovjek na žici" Jamesa Marsha, a Zemeckisov "Put do slave" premijerno će biti prikazan u listopadu.

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više