Search

Komični Ben Stiller u traileru iščekivanog "Zoolandera 2"

"Ako postoji Bog, zašto je stvorio ružne ljude?"


Image: buro247.ru

Nakon cijelog niza raznih teasera i vijesti vezanih uz nastavak kultne komedije "Zoolander", nastupila je tišina koja je trajala sve do danas kad ju je prekinuo izlazak prvog službenog trailera za jednu od najiščekivanijih komedija godine – "Zoolander 2"

Napokon smo dočekali i prvi službeni trailer za nastavak komične priče o uzbudljivim avanturama Dereka Zoolandera, u kojem se, doduše, ne pojavljuju poznata lica koja bismo trebali vidjeti u filmu, poput Kim Kardashian, Care Delevingne i Penelope Cruz. Ipak, zaintrigirat će vas i uvijek zabavni Ben Stiller.

Još su prije godinu dana započela šuškanja o mogućem nastavku kultne komedije iz 2001., a službena potvrda stigla je na ovogodišnjem Pariškom tjednu mode kad je reviju kuće Valentino zatvorio upravo glumački dvojac Ben Stiller i Owen Wilson pojavivši se u ulozi legendarnih modela Dereka Zoolandera i Hansela McDonalda i time potpuno raspametio sve prisutne u publici. Premijera je zakazan za 12. veljače 2016., a vi pogledajte što nam to Ben Stiller priprema u nastavku modno-akcijske priče.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više