Search

5 filmova koje se veselimo pogledati u 2019.

5 filmova koje se veselimo pogledati u 2019.

Evo što nas sve očekuje

Tekst: E.G.


Image: Screenshot

Nova godina je udaljena svega nekoliko dana, a jedan od razloga zbog kojeg joj se veselimo su i filmovi koje ćemo imati prilike gledati. Upravo smo iz tog razloga danas odlučili izdvojiti pet nadolazećih filmova kojima se posebno veselimo, a o kojima se ne prestaje pričati unatoč tome što je javnosti dostupno tek nekoliko kadrova ili fotografija sa seta. Od animiranih klasika zbog kojih ćemo proliti još puno suza preko napetih trilera koji će nas držati prikovanim uz ekrane, pa sve do filmskih inačica omiljenih serija, ovo su naslovi koje jedva čekamo pogledati!

Lion King

Približavamo se jednom od najočekivanijih filmova u posljednjih nekoliko godina i vjerujemo da nismo jedini kad kažemo da odbrojavamo dane do premijere. Disneyjev klasik nam stiže u novom ruhu i s novom zvjezdanom postavom - Donald Glover, Beyonce i Seth Rogan samo su neka od imena koja su posudila glasove likovima uz koje smo odrasli. Za slučaj da se trebate podsjetiti zašto smo ih toliko voljeli, pogledajte trailer ispod! Film u kina stiže na ljeto.

Serenity

Glumački par koji pamtimo još iz filma "Interstellar", Matthew McConaughey i Anne Hathaway, udružio je snage u još jednom uzbudljivom filmu. Scenarij i režiju potpisuje Stephen Knight, a radnja prati kapetana jednog ribarskog broda kojem bivša žena pristupi sa željom da joj pomogne ubiti njenog sadašnjeg supruga. Film će u SAD-u početi s prikazivanjem od 25. siječnja. 

Alladin

Još jedan Disneyjev klasik u kina stiže tijekom svibnja, a posebno mu se veseli publika s Bliskog Istoka, i to iz nekoliko razloga. Glavnu ulogu tumači egipatski glumac Mena Massoud (što još uvijek predstavlja presedan, iako je takav odabir zapravo vrlo logičan), a dijelovi filma su snimani u jordanskoj pustinji Wadi Rum. U filmu će glumiti i Will Smith i Naomi Scott, a radnja će ostati onakvom kakvu je pamtimo, uz minimalne preinake.

Downton Abbey

Jeste li se ikada pitali što se dogodi s obitelji Crawley jednom kad ste prestali pratiti njihove živote? Odgovor na to pitanje bi vam mogao ponuditi ovaj film. Naime, hvaljena serija je dobila i svoju filmsku inačicu, pa iako je trenutno poznato vrlo malo detalja, znamo da će u filmu glumiti originalna glumačka postava, na čelu s imenima kao što su Maggie Smith, Laura Carmichael, Brendan Coyle, Hugh Bonneville i brojni drugi.

Charlie's Angels

Vijest o tome da ćemo ovu priču gledati u još jednoj varijanti nas je prilično razveselila, pogotovo kad smo čuli da će film režirati, napisati i producirati Elizabeth Banks, koja će se također i pojaviti u filmu, i to kao Bolsey, što je prvi put da će ta uloga pripasti ženi. Što se tiče naslovnih uloga, one će pripasti glumicama Kristen Stewart, Naomi Scott te  Elli Balinskoj. Film će s prikazivanjem početi 1. studenog iduće godine. 

Leave a comment

više