Search

Leonardo DiCaprio u traileru filma "The Revenant"

Režiju potpisuje sjajni Alejandro González Iñárritu

Image: buro247.ru

U novom filmu "The Revenant" oskarovca Alejandra Gonzáleza Iñárritua pratimo Leonarda DiCaprija na osvetničkom pohodu u američkom Divljem zapadu 19. stoljeća...

Ne samo da potpisuje režiju novog filma, čija se radnja temelji na romanu Michaela Punkea nadahnutom istinitim događajima, Iñárritu je i suautor scenarija koji nam donosi priču o avanturama lovca Hugha Glassa koji nakon susreta s medvjedom, u kojem skoro izgubi život, biva opljačkan, iza čega stoji njegov kolega John Fitzgerald (Tom Hardy). Međutim, DiCaprio unatoč svemu – zimi, gladi i teškim uvjetima – uspijeva preživjeti i kreće u osvetnički pohod na Fitzgeralda. 

Iñárritu ovog se puta nije igrao snimanjem u jednom kadru, ali si je ipak zadao ambiciozan zadatak snimanja isključivo na prirodnom svjetlu i to na snijegom pokrivenim lokacijama diljem Kanade kako bi što bolje dočarao nemilosrdnu stranu prirode. "Postao sam ovisan o tome da radim stvari koje mogu ili apsolutno poći po zlu ili nas ugodno iznenaditi", kazao je redatelj.  

Svjetska premijera filma "The Revenant" zakazana je za 25. prosinca. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više