Search

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese pripremaju novo filmsko iznenađenje

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese pripremaju novo filmsko iznenađenje

Leo u ulozi serijskog ubojice


Image: buro247.ru

U filmu naslovljenom "The Devil in the White City" DiCaprio će utjeloviti dr. H. H. Holmesa, jednog od najopakijih serijskih ubojica u povijesti SAD-a

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio po šesti su put odlučili udružiti snage u novom filmskom projektu "The Devil in the White City". Nizu proslavljenih kino hitova kao što su "Bande New Yorka", "Avijatičar", "Pokojni", "Otok Shutter" i "Vuk s Wall Streeta" Scorsese i DiCaprio u suradnji s filmskom kompanijom Paramount Pictures pridodat će i priču o istinitim događajima koje je u svom romanu "The Devil in the White City: Murder, Magic and the Madness at the Fair that Changed America" iz 2003. opisao Erik Larson.

U filmu "The Devil in the White City" Leonardo DiCaprio će odigrati ulogu Henryja Howarda Holmesa – prvog američkog registriranog serijskog ubojicu koji je 1893. godine za vrijeme održavanja Svjetske izložbe u Chicagu zvjerski ubio između 27 ili 200 ljudi; službeno je priznao da je počinio 27 ubojstava, ali neki izvori vjeruju da ih je počinio oko 200. Inače doktor po struci, Holmes je uglavnom ubijao mlade žene koje je mučio u plinskim komorama, secirao i kasnije njihove ogoljene kosture prodavao znanstvenicima za potrebe istraživanja.  

Datum izlaska ovog vrlo intrigantnog filma još nije poznat, ali mi ga već jedva čekamo. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više