Search

Mega popularna serija "Breaking Bad" postala je film

"Breaking Bad - The Movie"


Image: screenshot

Kako bi ponudili svojevrsnu alternativu odlične serije "Breaking Bad", francuski dvojac odlučio je kompilirati sve sezone i napraviti dugometražni film koji možete pogledati online

Otkad je serija "Breaking Bad" krenula s emitiranjem prije nekoliko godina i instantno postala mega popularna, o njoj se ne prestaje pisati kao niti raditi svojevrsne video kompilacije i podsjetnike u raznim oblicima. Na takav oblik podsjećanja odlučio se i francuski dvojac, koji su svojim uratkom htjeli odati čast tom genijalnom serijalu i ponuditi svojevrsnu alternativu. Lucas Stoll i Gaylor Morestin učinili su to tako da su od njega napravili dugometražni film u trajanju od čak dva sata.

Naime, pažljivo su još jednom pogledali 62 epizode koliko serija u originalu broji kako ne bi ništa propustili u svom naumu. Nakon 50 sati gledanja i pisanja natuknica, svaku sezonu uspjeli su prvo kompilirati u video od dva sata, nakon čega je uslijedilo još puno rezanja i montiranja. Kažu kako je za final bilo potrebno čak izbaciti i neke ključne momente serije, a neki od glavnih aktera u seriji, u njihovoj verziji postali su sporedni likovi. A kako to izgleda u konačnici, autori videa omogućili su vam da to i pogledate. Ovaj vikend svakako rezervirajte za spomenuti film.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više