Search

Michael Fassbender kao Steve Jobs u biografskom filmu

"Steve Jobs"


Image: buro247.ru

Na internetu se pojavio teaser dugoočekivane biografske drame "Steve Jobs" snimljene prema istoimenom bestseleru iz 2011. autora Waltera Isaacsona

Aaron Sorkin napisao je scenarij prema knjizi Waltera Isaacsona o jednoj od najvažnijih ličnosti 21. st. koja je potpuno promijenila našu svakodnevicu i način na koji doživljavamo tehnologiju, Steveu Jobsu, a redatelj Danny Boyle na filmu je radio nekoliko godina promijenivši cijelu glumačku ekipu, ali i producentsku kuću, pa će umjesto Sony Picturesa film izaći u sklopu Universal Picturesa. 

Sorkin je izjavio kako je radnja filma podijeljena na tri dijela – svaki po 30-ak minuta, u kojima ćemo pratiti 16 godina života velikog Jobsa, otkrivajući ključne trenutke njegove biografije i povijest odnosa s obitelji, brojnim suradnicima, kao i suparnicima. U ulozi Stevea Wozniaka gledat ćemo Setha Rogena, Kate Winslet će utjeloviti Joannu Hoffman, Andyja Hertzfelda tumačit će Michael Stuhlbarg, a Katherine Waterston utjelovit će Chrisann Brennan, a naći će se tu i brojni drugi. 

Službena premijera filma zakazana je za 9. listopada ove godine. Jedva čekamo.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više