Search

\"Moj dečko se ženi\" postaje TV serija

"Moj dečko se ženi" postaje TV serija

Nastavljamo gdje smo stali


Image: buro247.ru

Američka romantična komedija "Moj dečko se ženi" s Julijom Roberts i Rupertom Everettom dobit će nastavak u obliku TV serije

TV kanal ABC donosi odlične vijesti za sve ljubitelje romantičnih komedija jer, kako su najavili, krenut će sa snimanjem TV serije temeljene na filmu "Moj dečko se ženi" s Julijom Roberts, Dermotom Mulroneyem, Cameron Diaz i Rupertom Everettom u glavnim ulogama. 

Za scenarij nove serije zadužen je Ronald Bass koji je napisao i scenarij filma "Moj dečko se ženi". Još nije poznato koliko sezona planiraju snimiti, ali znamo da će svaka epizoda trajati 30 minuta. 

Za one koji se ne sjećaju, radnja filma donosi priču o dvoje najboljih prijatelja, Julianne i Michaelu, koji su se za vrijeme studija dogovorili da će se ako do 28. godine ne pronađu srodnu dušu vjenčati. Devet godina nakon njihovog dogovora Michael javlja Julianne da je odlučio oženiti svoju djevojku Kimberly (Cameron Diaz). U tom trenutku Julianne shvaća da je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i pokušava svim silama razvrgnuti njegove zaruke.

TV serija pratit će događaje kojima završava film. Zasad je nepoznato hoće li TV kanal angažirati Juliju Roberts i ostale glumce koji su se pojavili u filmu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više