Search

Monty Python večeras uživo u Zagrebu

Monty Python večeras uživo u Zagrebu

Njihov posljednji show ovjekovječen kao dokumentarac


Image: PR

Svi koji volite humor legendarnih pajtonovaca, obožavat ćete ovaj dokumentarac koji je na programu večeras, u 22 h, na ZagrebDoxu

Komični Britanci 2014. godine odlučili su se oprostiti od svojih fanova izvedbom uživo Monty Python Live (mostly). Za Jamesa Rogana i Rogera Graefa bila je to ideja za dokumentarac. Svi vi koji štujete pajtonovce i obožavate njihov humor, svidjet će vam se jedinstven pogled iza kulisa ovog dokumentarca i mnoštvo arhivskih snimaka kojima obiluje.

London 2014. godine. Montipajtonovci se pripremaju za prvi nastup uživo nakon više od trideset godina. Redatelji Roger Graef i James Rogan rado su im se priključili na probama, gdje se opet okupljaju i povezuju. U filmu ispunjenom nezaboravnim trenucima najviše iznenađuju nesigurnost i napetost samih pajtonovaca koji su svjesni velikih očekivanja i činjenice da su ostarjeli, i to ne uvijek otmjeno. Dok se oni često i duhovito povjeravaju kameri, obožavatelji iz cijelog svijeta dolaze na predstavu. Među njima su zabilježena i sjajna pojavljivanja Briana Coxa, Stephena Hawkinga i Mikea Myersa. Začinjen rijetkim arhivskim snimkama, ovaj film zacijelo će totalno osvojiti horde obožavatelja pajtonovaca iz cijelog svijeta.

Više informacija o projekciji i ulaznicama potražite ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više