Search

Muškarac mjeseca: Jamie Dornan

Muškarac mjeseca: Jamie Dornan

Teško mu je odoljeti


Model, glumac i novi omiljeni muškarac

Danas u svijetu filmskih fenomena sve češće svjedočimo filmskim zvijezdama koje to postanu preko noći, osobito kada se radi o muškim glumcima koji začas osvoje nevjerojatan broj ženskih srca. Čini se kako se tip uloge ponavlja - on je najčešće nevjerojatno zgodan, atletske građe, pomalo dječačkog lica, nenametljivo modno osvješten, zaštitnički nastrojen i fasciniran samo jednom ženom. Nakon Roberta Pattinsona u ulozi vampira, svijet je dobio novog savršenog muškarca - Jamieja Dornana kao "zločestog" Christiana Greya.

Jamie Dornan

Spisateljica E. L. James pogodila je za kojim karakteristikama žudi veći broj žena i takla u temu o kojoj se do sada nije toliko pričalo javno. Taj spoj, uz prosječnu i sramežljivu ulogu Anastasije Steele, doveo je naposljetku i do najišekivanijeg filma za koji smo nedavno mogli vidjeti i trailer. Centar svega je naravno gospodin Grey i hoće li uspjeti predočiti ono što se do sada odvijalo samo u mašti. Glumac Jamie Dornan iza sebe ima karijeru u modelingu pa se tako pojavljivao u kampanjama modnih kuća poput Diora, Dolce & Gabbane, Armanija te one najpoznatije, Calvin Klein, uz modela Kate Moss i glumicu Evu Mendes. Jamie je snimio i lookbook za brend Zara, a pozirao je i za Asos Magazine.

Interview

Ovaj zgodan Irac glumio je u filmu "Marie Antoinette" Sofije Coppole s Kirsten Dunst te poznatoj ABC-ovoj seriji "Once Upon A Time", dok neki već željno iščekuju drugu sezonu serije "The Fall" u kojoj ima ulogu serijskog ubojice. Iako je kemija između njega i glumice Dakote Johnson za film "50 nijansi sive" bila ključna, u ovom slučaju nema glasnih tračeva o ljubavnoj vezi - Jamie je u sretnom braku s engleskinjom Amelijom Warner s kojom ima kćer.

Jamie Dornan

Calvin Klein

Calvin Klein

Zara

Asos

Hogan

Related articles

Buro 24/7 Selection

više