Search

Nova humoristična predstava na temu ljudskih odnosa

Nova humoristična predstava na temu ljudskih odnosa

"Loptice"

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Petra Kurtela i Dunja Fajdić vode riječ u predstavi koja uz ljubavnu tematiku i poigravanje s međuljudskim odnosima garantira odličnu zabavu te nasmijanu publiku u kazalištima. Premijerna izvedba kazališne predstave "Loptice" očekuje vas u četvrtak, 21. siječnja, u 19:30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija

Nakon zavidnog uspjeha mjuzikla "Crna Kuća", koji je s oduševljenjem pogledalo nekoliko desetaka tisuća gledatelja, B GLAD Produkcija u koprodukciji sa Zagrebačkim kazalištem Komedija predstavlja novu kazališnu priču u režiji poznatog redatelja Igora Barberića, a koju potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac ,Igor Weidlich. Atraktivni omnibus "Loptice" sastoji se od pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Glumačku postavu, uz Petru Kurtelu i Dunju Fajdić, čine Slaven Španović i Igor Baksa. Predstava će obići cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni hit koji će publiku nasmijati do suza.

Nova humoristična predstava na temu ljudskih odnosa (фото 1)

Ulaznice za premijernu izvedbu 21. siječnja 2016. u 19:30 sati, mogu se kupiti po cijeni od 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. Sve informacije o predstavi pratite ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više