Search

Objavljene nominacije 67. izdanja televizijske nagrade Emmy

Objavljene nominacije 67. izdanja televizijske nagrade Emmy

Na vrhu ljestvice našla se serija "Igra prijestolja"


Image: buro247.ru

Američka akademija televizijskih umjetnosti objavila je popis nominiranih serija koje se ove godine natječu za prestižnu nagradu Emmy. Žestoku konkurenciju s najviše nominacija predvodi briljantna serija "Igra prijestolja"

Tako je "Igra prijestolja" TV kanala HBO ove godine prikupila čak 24 nominacija, uključujući i u glavnoj kategoriji za najbolju dramsku seriju. U istoj kategoriji natječu se i odlične "Kuća od karata", "Downton Abbey", "Better Call Saul", "Narančasta je nova crna", "Momci s Madisona" i "Domovina", koje su sve redom zaslužile priznanje pa će biti zanimljivo vidjeti što će na kraju odlučiti žiri od 19 tisuća članova Akademije televizijskih umjetnosti

Objavljene nominacije 67. izdanja televizijske nagrade Emmy (фото 1)

Na drugom mjestu s najviše nominacija našla se serija "Američka horor priča", prikupivši ih ukupno 19, dok se na trećem mjestu pozicionirala "Olive Kitteridge" s 13 nominacija. Sjajni "Momci s Madisona" koji ove godine završavaju svoje televizijsko putovanje uspjeli su prikupiti 11 nominacija i sve šanse da po peti put pokupe nagradu za najbolju dramsku seriju. 

Objavljene nominacije 67. izdanja televizijske nagrade Emmy (фото 2)

U utrci za najbolju humorističnu seriju ove godine sudjeluju "Parkovi i rekreacija", "Transparent", "Moderna obitelj", "Louie", "Silicijska dolina", "Nesalomljiva Kimmy Schmidt" i "Veep".

Objavljene nominacije 67. izdanja televizijske nagrade Emmy (фото 3)

Svečana dodjela 67. televizijskih nagrada Emmy održat će se u Los Angelesu 20. rujna.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više