Traži

Obratite pozornost na ova 3 nova uzbudljiva filmska naslova. Donosimo i trailere!

Obratite pozornost na ova 3 nova uzbudljiva filmska naslova. Donosimo i trailere!

Jedna drama, jedan dokumentarac i jedna komedija


Fotografija: screenshot

Iako je posljednjih dana sve u znaku Oscara i svečane dodjele koja će se održati u nedjelju 24. veljače, a svi tekstovi posvećeni filmu uglavnom se baziraju na predikcijama potencijalnih pobjednika, činjenica je da unatoč tome industrija svakodnevno izbacuje najave za nove filmske projekte koji se stvaraju i koje, malo je reći, željno iščekujemo. Ovih dana dobili smo uvid u neke nove uzbudljive projekte koji su dodatno začinjeni i trailerima. U pitanju su jedna drama, jedan kontroverzni dokumentarni film te romantična komedija. 

Jedan od zanimljivijih filmova koji će premijeru imati nekada u svibnju svakako je drama "The Souvenir" redateljice Joanne Hogg, a u kojoj glavne uloge tumače Honor Swinton Byrne te njezina majka, briljantna Tilda Swinton i sjajni Tom Burke. Ono što znamo o samoj radnji jest da se ona odvija u 80-ima kada se mlada studenica filmske umjetnosti upusti u kompliciranu vezu s (nevjernim) muškarcem. Drugi naslov je onaj "Leaving Neverland" redatelja Dana Reeda u produkciji HBO-a o pjevaču Michaelu Jacksonu, a koji je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu kada su ga kritičari proglasili "horor filmom". U četverosatnom dokumentarcu koji početkom ožujka dolazi u dva dijela, izneseni su tako novi detalji optužbi za pedofiliju na račun kralja popa, a među njima je otkriveno da je dječake za seks nagrađivao nakitom. Film se fokusira na Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, koji tvrde da ih je pjevač zlostavljao i silovao na svom imanju Neverland.

Treći film koji možemo očekivati u svibnju jest romantična komedija "Long Shot" od redatelja Jonathana Levinea. Glumačka postava bi vam se mogla dopasti jer uloge tumače Charlize Theron, Seth Rogen, Alexander Skarsgård, Bob Odenkirk… Riječ je o komediji koja se bavi američkom državnom tajnicom Charlotte Field (Theron) koja pretendira za predsjednicu. U jednom trenutku angažira Freda Flarskyja (Rogen) kako bi joj pomogao kod pisanja govora, no tijekom njihove suradnje ona se zaljubljuje u spomenutog suradnika. Kako biste dobili bolji uvid u sva tri predstavljena filmska projekta u nastavku vam donosimo i trailere

1. The Souvenir

2. Leaving Neverland

3. Long Shot

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar