Search

Odabrali smo ljetne favorite s Netflixa

Odabrali smo ljetne favorite s Netflixa

Imamo popis filmova za apsolutno opuštanje

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

Slobodni dani usred tjedna stvoreni su za opuštanje ispred malog ekrana bez previše razmišljanja. Upravo zato, pripremili smo vam listu filmova s Netflixa koji se idealno slažu uz vruće ljetne dane, a ujedno će vas i dobro nasmijati.

Murder Mystery

Jennifer Aniston i Adama Sandlera već smo gledali u ljetnoj komediji "Just Go With It" 2011. godine, a osam godina nakon, glumačke su snage udružili na još jednom projektu - filmu "Murder Mystery". Aniston i Sandler ovog su se puta okušali u ulozi bračnog para, Nicka i Audrey Spitz, koji nakon 15 godina braka kreće na ljetovanje u Europu. Zavrzlame počinju već na avionu kada Audrey upoznaje milijunaša te ih on zatim poziva na svoju luksuznu jahtu na kojoj dolazi do neočekivanog obrata. Uzbudljiv i humorističan, ovaj je film idealan za bezbrižne ljetne večeri.

Wine Country

Genijalna glumačka ekipa i nešto odrasliji humor zaslužni su za uspjeh komedije koja prati grupu prijateljica u pedesetima na ljetnom izletu. Amy Poehler, Tina Fey i Maya Rudolph samo su dio glumačke postave filma u kojem se isprepliću problemi žena u odrasloj dobi, poneka ljubavna avantura te velike količine dobrog vina. Pozovite prijateljicu ili dvije, napunite čaše i uživajte u ovoj osvježavajućoj komediji.

Always Be My Maybe

Romantična komedija u kojoj se, nakon godina razdvojenosti, ponovno susreću prijatelji iz djetinjstva, simpatično je dvosatno ostvaranje koje ovog ljeta definitivno želite pogledati s prijateljicama. Osim što će se, očekivano, iz posve neočekivanog susreta razviti nova ljubavna situacija, ovaj film donosi i jedno iznenađenje - Keanu Reevesa.

Kissing Both

Možda je riječ o srednjoškolskoj ljubavi, no s ovom se definitivno možemo poistovjetiti baš svi. Kissing Both jedan je od najgledanijih Netflixovih filmova prošle godine, a priča prati srednjoškolku koja se nakon godina obožavanja, na ljetnom karnevalu napokon nađe licem u lice sa svojom dugogodišnjom simpatijom. Iako je riječ o klasičnim tinejdžerskim životnim problemima, kritičari su ovaj film proglasili idealnom razbibrigom za vruće ljetne dane.

Set It Up

Ljeto je krenulo, a vi ste zaglavili u uredu? Romantična komedija u kojoj uloge šefova igraju Lucy Liu i Taye Diggs definitivno ne može biti loša. Kada se u priču upletu i njihova dva mlada asistenta koja više od svega žele spojiti svoje nadređene, film dobiva simpatičan i opuštajuć zaplet. Svakako pogledati za vrijeme prvog slobodnog dana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više