Search

Ova tri nova \"hororca\" biste trebali pogledati čim prije!

Ova tri nova "hororca" biste trebali pogledati čim prije!

Prikazuju se u hrvatskim kinodvoranama


Image: screenshot

Ako se ovih dana želite pošteno zastrašiti donosimo vam tri novija filma koja možete pogledati u hrvatskim kinodvoranama, a jedan od njih je i domaće produkcije

Posljednjih nekoliko dana sve je u znaku Noći vještica, odnosno popularnog Halloweena koji se službeno obilježava danas, 31. listopada. Pa, ako ste to odlučili obogatiti i nekim filmskim maratonom koji uvijek možete uključivati i neke klasike na tu tematiku, možete se poslužiti i nekim blockbusterima koji su upravo stigli u hrvatske kinodvorane. O kojima je točno riječ, a koje već danas možete pogledati, provjerite u nastavku... 

"Jigsaw"
Osmi film u franšizi "Slagalica strave" pod nazivom "Jigsaw" donosi poznatu priču i još poznatijeg ubojicu. Tijela se počinju pojavljivati po gradu, i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čovjeka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovjek poznat kao Jigsaw je mrtav više od desetljeća. Glume Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, a redatelji su Michael Spierig, Peter Spierig.

"Egzorcizam"
Slučaj djevojke Maše Artuković, za koju se sumnja da bi mogla biti opsjednuta sotonom, okuplja svećenika posrnulog u vjeri koji se sprema napraviti svoj prvi egzorcizam, psihijatricu Sofiju s izraženom netrpeljivošću prema religiji, Lidiju, novinarku konzervativne crkvene televizije koja ima namjeru pred kamerama raskrinkati egzorcizam kao metodu kojoj nema mjesta u modernoj hrvatskoj crkvi, njenog snimatelja Borisa koji poznaje Mašu iz djetinjstva te Mašinu sestru Veru ogrezlu u religijski fanatizam koja dočekuje sve njih u nadi da će se stanje njene sestre popraviti. Uloge tumače Nika Ivančić, Helena Minić Matanić, Senka Bulić, Lana Gojak, a redatelj je Dalibor Matanić.

"Mother"
Majka i On žive naoko idiličnim životom u skrivenom raju. No, njihova veza dolazi na kušnju kada u njihov dom nepozvani dođu muškarac i žena. Kucanje na vrata prekida njihovo spokojno postojanje i kako sve više gostiju stiže, majka je prisiljena preispitati sve što zna o ljubavi, predanosti i žrtvi. Redatelj filma je Darren Aronofsky, a uloge tumače Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više