Search

Ovaj vikend uživajte uz filmove u kojima psi imaju glavnu ulogu, a oni nas uvijek posebno dirnu!

Ovaj vikend uživajte uz filmove u kojima psi imaju glavnu ulogu, a oni nas uvijek posebno dirnu!

Neke još nismo preboljeli


Image: PR,
screenshot

"Samo da pas ne pogine!" česta je izjava koju možemo čuti kada se gleda neki film u kojem se u centru pozornosti nalazi pas. Mi smo se prisjetili onih koji su nas zbilja oduševili

Osobito smo svi osjetljivi kada su nam u pitanju kućni ljubimci, a ta ljubav ne poznaje granice jer se objektivno svi brinemo i za kućne ljubimce koji su nam prikazani na malim ekranima. Tako postoje filmovi u kojima su se prikazivali odnosi između vlasnika i njihovih pasa i koji su im u tim pričama bili ne kućni ljubimci nego prijatelji i obitelj. Moram priznati da mi je trebalo vremena da se emotivno oporavim nakon što sam pogledala film "Haci: A Dog's Tale". Ne postoji osoba koja je pogledala ovaj film i da se nije "slomila" na istinitu priču o psu koji je 10 godina čekao svog vlasnika uvijek u isto vrijeme na željezničkoj stanici nakon što je on preminuo.

No, uz taj film postoje i oni koji su nas dirnuli svojom iskrenom i jednostavnom pričom kao što su "Marley and Me" u kojem se prikazuje kakva je uloga psa Marleyja u jednoj obitelji i koliko sreće ove prekrasne životinje mogu unijeti u naše živote. Postoje i klasici kao što su "Lassie Come Home" i "Beethoven" koji su idealni filmovi za cijelu obitelj. Jedan od klasika jest sigurno i film Alejandra Gonzaleza Inarritua "Amores Perros", koji i kritika i publika obožavaju. Mi vam donosimo popis filmova koje ćete sigurno htjeti ponovo pogledati ili uživati u njima po prvi put. Garantiramo da vas ponovo neće ostaviti ravnodušnima.

"Haci: A Dog's Tale", 2009.

"Marley and Me", 2008.

"Amores Perros", 2000.

"White Fang", 1991.

"My Dog Skip", 2000.

"Beethoven", 1992.

"Lassie Come Home", 1943.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više