Search

Ovo nećemo propustiti: stiže dokumentarac o Audrey Hepburn

Ovo nećemo propustiti: stiže dokumentarac o Audrey Hepburn

Tekst: BURO.


U studenom stiže dokumentarac o velikoj glumici i ikoni stila Audrey Hepburn. Iza filma stoji provjeren tim u sastavu Nick Taussig i Annabel Qwigoder, koji su zaslužni za prekrasan dokumentarac McQueen. Film prati Audrey Hepburn na putu do slave i statusa modne ikone svoje generacije kroz prijateljstvo s Hubertom de Givenchyjem. Prikazat će se i nikada viđene snimke njenog života i cijeli niz intervjua s ljudima koji su joj nekoć bili bliski. U projektu sudjeluju njezin sin Sean Hepburn Ferre i unuka Emma Ferrer, kao i bivša kreativna direktorica kuće Givenchy Clare Waight Keller te dizajner kuće Tiffany & Co. John Loring.

Ovo nećemo propustiti: stiže dokumentarac o Audrey Hepburn (фото 1)

„Možete očekivati intimne intervjue s ljudima koji su je poznavali najbolje, uz neke arhivske nikad viđene snimke“ – kazala je Helena Coan. U priči su otišli i korak dalje te su angažirali nagrađivanog britanskog koreografa Waynea McGregora koji je osmislio plesne scene koje prikazuju glumičinu ljubav prema baletu.

Tko glumi rasplesanu Audrey? Keira Moore je utjelovila mladu Audrey koja je sanjala da postane primabalerina. Francesca Hayward glumi „Hollywood era Audrey“ na vrhunce slave kada je u 24. godini života osvojila svog prvog Oscara. Timu se pridružila i Alessandra Ferri koja glumi Audrey u njenim poznijim godinama kada je bila fokusirana na humanitarne projekte. Film nam stiže 30.11. a u međuvremenu pogledajte službeni trailer

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više