Search

Owen Wilson i Jennifer Aniston ponovno zajedno u novom filmu

Komedija "She’s Funny That Way"


Image: buro247.ru

Zahvaljujući ulozi u drami "Cake", Jennifer Aniston bila je nominirana za neke od najprestižnijih filmskih nagrada u 2014., uključujući Zlatni globus, a ove je godine gledamo u komediji "She's Funny That Way"

Osim Aniston, koja se u žanru komedije osjeća kao kod kuće, u novom filmu redatelja Petera Bogdanovicha "She's Funny That Way", društvo će joj ponovno praviti Owen Wilson, s kojim smo je zadnji put gledali u prekrasnoj dirljivoj drami "Marley i ja".

Radnja nove komedije prati priču mlade neuspješne glumice (Imogen Poots) koja se bavi prostitucijom i upoznaje brodvejskog redatelja (Owen Wilson) koji se zaljubi u nju te odluči ostaviti svoju zaručnicu, pomalo neurotičnu psihoterapeutkinju, koju tumači Jennifer Aniston. U ostalim se ulogama pojavljuju Kathryn Hahn, Will Forte i Rhys Ifans, a u filmu ćemo imati prilike i vidjeti kultnog Quentina Tarantina koji utjelovljuje samog sebe.

Film je već prikazan na nekoliko filmskih festivala tijekom 2014. godine, a u kinodvoranama ga možemo očekivati ovog proljeća. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više