Search

Petra Kurtela i Slavko Sobin kao mladi bračni par koji se našao u problemima

Petra Kurtela i Slavko Sobin kao mladi bračni par koji se našao u problemima

Nova predstava na Valentinovo

Urednik: A.P.


Image: Goran Čižmešija

Petra Kurtela i Slavko Sobin uskoro će zaigrati u novom kazališnom hitu "Who the fu*k is Biba?" koji na urbani način propitkuje što je to pošlo krivo nakon jednog vjenčanja i kada su to mladom zaljubljenom paru konci iskliznuli iz ruku? Premijerna izvedba ove tople, životne, a istovremeno duhovite predstave očekuje nas na samo Valentinovo, 14. veljače u 20 sati u kazalištu Luda kuća. "Who the fuc*k is Biba?" govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, "grijehe" svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

"Jedva čekam izvedbe da zabavimo, ali i zapitamo i sebe i publiku. Dat ćemo sve od sebe da autentično i duhovito prikažemo mladi par koji se bori sa svakodnevnim preprekama, ali i problemima svojstvenim sredini u kojoj živimo. Sigurna sam da će se u ovoj komediji svatko vrlo lako prepoznati" - kazala je Petra Kurtela. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike diljem naše zemlje.


petra kurtela, slavko sobin

Ulaznice za premijernu izvedbu 14. veljače u 20 sati te prvu repriznu izvedbu 16. veljače u 20 sati mogu se kupiti po cijeni od 80 i 90 kn na blagajni Lude kuće ili online u sustavu Ulaznice.hr

Više informacija o predstavi "Who the fu*k is Biba?" možete pronaći na adresi www.bgladprod.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više