Traži

Pobjednici nagrada Ceha filmskih glumaca 2015.

Pobjednici nagrada Ceha filmskih glumaca 2015.

Eddie Redmayne, Julianne Moore, Kevin Spacey i brojni drugi


Fotografija: buro247.com/me

Film "Birdman" pokupio je nagradu za najbolji glumački ansambl, a Julianne Moore i Eddie Redmayne nastavljaju svoj pobjednički niz

Film "Birdman" ove je sezone apsolutni pobjednik pa je tako na sinoćnjoj dodjeli nagrada pokupio nagradu za najbolji glumački ansambl. Michael Keaton, koji u svom džepu ima već brojne nagrade među kojima i Zlatni globus, izjavio je da je za njega gluma "vrhunski timski sport" i time odao počast svojim kolegama s kojima dijeli ovu iznimno važnu nagradu.

Eddie Redmayne ponovno je slavio, zahvaljujući nagradi za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu "Teorija svega", u kojoj je utjelovio jednog od najvećih umova današnjice, Stephena Hawkinga, a svoju je nagradu posvetio svim oboljelima od ALS-a.

Eddie Redmayne

Film "Still Alice", u tijesnoj borbi s Rosamund Pike, Reese Witherspoon, Felicity Jones i Jennifer Aniston, donio je novu pobjedu glumici Julianne Moore koja je sinoć nagrađena za najbolju žensku ulogu, što je njezina 11. nominacija i druga nagrada SAG-a.

Patricia Arquette osvojila je nagradu za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Boyhood" koji je nakon 12 godina ugledao svjetlo dana. Nagradu za najbolju mušku sporednu ulogu ponio je kući J. K. Simmons u filmu "Whiplash", u kojem je fantastično odigrao brutalnog i nasilnog glazbenog direktora.

Michael Keaton

U kategoriji televizijskih nagrada, ove je godine TV serija "Orange Is The New Black" osvojila nagradu za nagradu za najbolji glumački ansambl u humorističnoj TV seriji nakon višegodišnje dominacije "Moderne obitelji". Genijalni Kevin Spacey zasluženo je osvojio nagradu za najboljeg glumca u dramskoj seriji "Kuća od karata", dok je TV serija "Downton Abbey" po drugi put osvojila nagradu za najbolji glumački ansambl u dramskoj seriji.

Nakon dodjele nagrada Ceha filmskih glumaca i Zlatnih globusa preostaje nam samo s nestrpljenjem iščekivati ovogodišnju dodjelu nagrade Oscar, koja će se održati za nešto manje od mjesec dana.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više