Search

Pogledajte dojmove ekipe filma "Ne gledaj mi u pijat" s venecijanske Mostre

Nagrađivani film redateljice Hane Jušić


Image: PR

U skoro četiri minute videa vidimo dojmove filmske ekipe s venecijanske Mostre hvaljenog hrvatskog filma redateljice Hane Jušić

Svjetska premijera hrvatskog filma "Ne gledaj mi u pijat" održana je 2. rujna u sklopu programa "Dani autora" ("Giornate degli autori") na 73. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, a debitantski dugometražni film Hane Jušić u spomenutom programu osvojio je i Nagradu FEDEORA-e za najbolji europski film (Best European Film Award). Kako se ekipa filma provela na venecijanskoj Mostri, njihovi dojmovi, ali i dojmove struke, pogledajte u priloženom videu koji je HAVC danas objavio na svom službenom YouTube kanalu.

Pogledajte dojmove ekipe filma "Ne gledaj mi u pijat" s venecijanske Mostre (фото 1)

Podsjetimo, "Ne gledaj mi u pijat" film je o odrastanju i obiteljskim odnosima. Junakinja filma je Marijana Petković (Mia Petričević), čija se svakodnevica vrti isključivo oko njene obitelji. Petkovići žive doslovno jedan na drugome u minijaturnom stanu, međusobno se dovodeći do ludila. Nakon što dominantni otac obitelji (Zlatko Burić) doživi moždani udar i ostane prikovan uz krevet, Marijana preuzima ulogu vođe čopora. Dok njena neodgovorna mama (Arijana Čulina) i usporeni brat (Nikša Butijer) situaciju čine sve težom, Marijana radi dva posla kako bi održala obitelj.

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više