Search

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu

Tekst: BURO.

OK, službeno je to doba godine. Iako još uvijek nema snijega i novogodišnja euforija još uvijek nije uhvatila puni zalet, blagdanske vibracije su prisutne - već smo dobili nepristojan broj pitanja: Gdje ćete za novu? Dok ne dođe vrijeme za teške odluke koje svjesno odgađamo za posljednji trenutak, ove temperature za koje jednostavno nismo podešeni koristimo za nešto lakše izbore - što ćemo novo u prosincu gledati, jer na streaming platforme stižu neki od najiščekivanijih filmskih i serijskih naslova ove godine.

Listening to Kenny G 

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 2. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 1)

Ovaj dokumentarac donosi nam priču o karijeri crne ovce jazz muzike. Dok je njegova muzika okupila milijune fanova u posljednja četiri desetljeća, što ga je učinilo najprodavanijim instrumentalnim umjetnikom svih vremena, kritičke reakcije su se u međuvremenu smjenjivale između podsmjehivanja i zijevanja. Taj disparitet je zaintrigirao režisera Pennyja Lanea koji je poznat po stvaranju veoma nekonvencionalnih dokumentarnih filmova. Kako je i zašto Kenny G postao jedan od najprivlačnijih i ujedno najomraženijih figura muzike?

Money Heist

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 3. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 2)

U rujnu nas je Netflix počastio s prvim setom epizoda pete sezone, a 3. prosinca stiže i drugi dugoočekivani dio. Zapravo, drugim dijelom sezone okončava se ova uzbudljiva saga koja je jedna od najgledanijih na spomenutoj platformi. Drugi dio sezone prikazat će, vjerovali ili ne, zatišje nakon svih akcijanja i fokusirat će se na emotivni razvoj likova u seriji. Barem onih koji prežive posljednju sezonu.

Landscapers

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 6. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 3)

Olivia Colman u bilo kojoj ulozi i seriji jednostavno obećava. Landscapers je old school kriminalistička (mini)serija inspirirana istinitim događajima koju je napisao Ed Sinclair, a režirao Will Sharpe. Vrti se oko priče o ubojstvu koje je ostalo neotkriveno čitavo desetljeće.

And Just Like That

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 9. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 4)

O da, dočekali smo nastavak "Seks i Grada"! Od prve najave je sve bilo vrlo napeto. Prvo razočaranje se dogodilo kada je stigla vijest da nećemo biti svjedoci Samanthine genijalnosti u novoj sezoni. Onda su se strasti iznivelirale sa saznanjem da je Mr. Big viđen na setu. U međuvremenu smo se oprostili i od Willie Garsona, pitali se je li Carrie i dalje modna ikona, a ona kritizirala komentare na račun fizičkog izgleda koji su joj mnogi neumjesno upućivali. Nekoliko mjeseci i mase pitanja kasnije, došao je trenutak istine, odnosno dolazi 9. prosinca.

The Matrix Resurrections

Platforma: HBO
Početak prikazivanja: 22. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 5)

Pogledali smo "Dinastiju Gucci" i "Dinu", a sada konačno na red stiže i "The Matrix Resurrections". Očekivanja su, razumije se, visoka, a trailer obećava. Čini se da je Neo opet zarobljen u ovom glupavom svijetu, kao što je bio i u prvom filmu iz davne 1999. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss ostaju, na našu sreću, dio glumačke ekipe, a bez njih realno novi dio baš i ne bi imao smisla, ali se Laurence Fishburne neće pojaviti kao Morpheus. Scenarij su radili David Mitchell i Aleksandar Hemon, pisac serije "Sense8", a nastavak franšize režira Lana Wachowski.

Emily In Paris

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 22. prosinca

Pogledajte koji nam naslovi stižu na streaming platforme u prosincu (фото 6)

Puf rukavi, neonsko crvena mini suknja, zelena torbica i kraljevsko plavi blejzer... Čim smo vidjeli ove komade i boje, postalo nam je kristalno jasno da u novoj sezoni možemo očekivati modne momente inspirirane 60-ima. Pored drame, naravno. Emily je u kaosu (a kada nije bila?), a što više pokušava kontrolirati stvari, one joj sve više izmiču kontroli, ponajviše u njenom odnosu s Gabrielom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više