Search

Pogledajte prvi trailer za novi nastavak "Istjerivača duhova"

Nova borba počinje


Image: buro247.ru

"Istjerivači duhova" se vraćaju! Ovog će puta New York od paranormalnih pojava spašavati Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon i Leslie Jones

Trailer novog nastavka "Istjerivača duhova" koji će se u kinima početi prikazivati 15. srpnja započinje scenom koja podsjeća na original iz 1984. godine – mjesto radnje: knjižnica, glavni likovi: istražiteljica paranormalnih pojava Abby Yates (Melissa McCarthy), kvantna fizičarka Erin Gilbert (Kristen Wiig) i ekscentrična nuklearna inženjerka Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) koja je izmislila cijelu tehnološku opremu i prilazi im ženski duh koji "odgovara" zelenim mlazom guste ektoplazme. Posljednji član ove spasiteljske družine je Patty Nolan (Leslie Jones), djelatnica u metrou koja je nekoliko puta vidjela duhove. 

Kao što je već najavljeno, u novom nastavku ćemo imati priliku vidjeti i neke originalne istjerivače poput Billa Murrayja, a pojavit će se i Sigourney Weaver. Šuškalo se da bi u filmu manju ulogu mogao odigrati i Ozzy Osbourne. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više